30 januari 2016

What's on my bucketlist

Bijna iedereen heeft tegenwoordig wel een bucketlist. Een lijstjesfreak als ik kan dan natuurlijk niet achterblijven. Een gedeelte van mijn bucket list deel ik met jullie in deze post. Er staan dingen op die ik al gedaan/behaald heb, maar ook dingen die ik nog wil doen. Helaas kan ik niet mijn complete bucketlist opschrijven, want dan zou deze post veeeeeeel te lang worden. Daarom heb ik tien dingen voor jullie opgeschreven.


1. Een tattoo laten zetten
Ik wil echt al superlang een tattoo! Maar omdat het toch iets is wat voor altijd op je lichaam staat, heb ik nog niet de moed verzameld om het daadwerkelijk te doen. Ik weet al precies wat voor tattoo ik wil en waar ik hem wil laten zetten. Ik wil supergraag drie zwaluwen aan de binnenkant van mijn arm. Ik heb geen idee wanneer ik eindelijk de moed heb verzameld om het ook daadwerkelijk te doen, maar dat ik een keer een tattoo laat zetten is een ding dat zeker is!2. Meedoen aan een colour run
Dit lijkt me echt zo super gaaf! Voor iedereen die niet bekend is met het concept; je rent vijf kilometer terwijl je wordt bekogeld met verf. Eenmaal bij de finish aangekomen zie je er uit als een menselijke regenboog. Super gaaf toch? Helaas zijn de tickets altijd mega snel uitverkocht en het is meestal ver weg. Ik hoop dat ze snel naar Groningen komen, want dan ben ik zeker van de partij!

3. Een liedje opnemen in een studio
Dit is een van de dingen waar ik super trots op ben dat ik hem kan doorstrepen. Vorig jaar moest ik een module doen op school. Ik koos voor songwriting, want ik hou van muziek en het leek me super gaaf om een eigen nummer te schrijven. (Dit staat trouwens ook op mijn bucketlist en is dus ook al doorgestreept.) Aan het einde van de nummer mochten we ons zelfgeschreven nummer opnemen in een echte studio. Het was echt zo gaaf om te doen! Om eerlijk te zijn had ik niet gedacht dit ooit af te kunnen strepen van mijn bucketlist, maar het is toch gelukt! Zo zie je maar weer: never give up on your dreams!

4. Mijn vwo-diploma halen
Dit is nog iets waar ik heel trots op ben! In mei van vorig jaar heb ik mijn vwo-examens gedaan en ik ben in één keer geslaaaaagd!Dit is iets waar ik zes jaar lang naartoe heb geleefd en ben dan ook best wel trots op mezelf dat ik nu een vwo-diploma op zak heb. Ik studeer op dit moment Human Resource Management aan de Hanze hogeschool in Groningen.

5. One Direction ontmoeten
Oke, let's be honest. Dit gaat waarschijnlijk nooit gebeuren but a girl can dream right? Zoals jullie vast al weten ben ik stiekem best wel een Directioner. Dit moest ik er dan ook wel opzetten. Als iemand weet hoe ik dit kan bereiken, je weet me te vinden.

6. Trouwen
Ik denk dat ieder meisje hier stiekem over droomt. Ik in ieder geval wel. Ik weet dan ook al precies hoe mijn droomjurk eruit ziet en welke bloemen er in mijn bruidsboeket zitten. Het lijkt me zo mooi om voor altijd met je soulmate verbonden te zijn. Oke, ik klink nu als een hopeloze romanticus.

7. Mijn rijbewijs halen
Whoop whoop! This girl can drive. In Augustus heb ik eindelijk mijn rijbewijs gehaald! Ik heb drie keer examen moeten, maar drie keer is scheepsrecht ;-) Ik heb nog een tijdje met mijn ouders moeten rijden, aangezien ik pas twee maanden geleden 18 ben geworden, maar nu kan ik eindelijk alleen op pad! Het enige wat nog mist is een eigen auto. Mijn droomauto is een witte Range Rover. Dit is trouwens ook een puntje op mijn bucket list; "Een witte Range Rover hebben". Ik bedoel, look at this beauty!

8. Met dolfijnen zwemmen
Een echte cliché kan natuurlijk niet ontbreken op een bucketlist. Het lijkt me echt zo gaaf om dit een keer te doen! En dan het liefst op Curaçao natuurlijk ;)

9. Gitaar leren spelen
Ik ben altijd al een muziekliefhebber geweest en ik wou dan ook super graag zelf muziek kunnen maken. De gitaar leek me wel wat. Ik kocht een goedkope gitaar bij de Lidl en ik kreeg gitaar lessen cadeau voor mijn verjaardag. Na een paar maanden les kreeg ik het jammer genoeg te druk om naar gitaarles te kunnen blijven gaan. Ik liet me niet uit het veld zijn en leerde dankzij youtube filmpjes verder gitaar spelen. Na vier jaar kan ik redelijk goed spelen, dus deze kan ook worden afgestreept.

10. Paardrijden op het strand
Al vanaf dat ik een klein meisje ben vind ik paarden helemaal geweldig. Mijn grootste droom was dan ook om te galopperen over een strand. Het is nog steeds niets wat ik super graag een keer zou willen doen, dus vandaar dat hij op mijn bucketlist te vinden is.

QOTD Wat staat er op jouw bucket list?

♥ Naomi

2 opmerkingen:

  1. You should definitely get that tattoo girl !!! I have 'recording a song in a studio' still on mine!! Can't wait to do that !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. You should definitely get that tattoo girl !!! I have 'recording a song in a studio' still on mine!! Can't wait to do that !

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...