1 februari 2016

Hair Tutorial Braided Bun


Messy buns, wie houdt er niet van? Ik in ieder geval wel! Een variant op de gewone messy bun is de braided bun. Het ziet er best ingewikkeld uit, maar het is echt super makkelijk om te maken! In deze post laat ik jullie zien hoe je hem maakt.

Stap 1
Maak een paardenstaart. Dit hoeft niet super netjes te zijn, je wilt namelijk een messye effect. De hoogte van de paardenstaart wordt de hoogte van de knot. Wil je de knot wat hoger op je hoofd? Maak dan een hoge paardenstaart.

Stap 2
Maak nu een gewone vlecht in je paardenstaart. Dit doe je door je haar in drie delen te verdelen. Vervolgens die je de linkerstreng over de middelste streng. Hierna doe je de rechterstreng over de streng die nu in het midden zit. Blijf hiermee doorgaan tot je niet meer verder kunt vlechten. Het hoeft wederom niet super netjes te zijn. Maak de vlecht aan de onderkant vast met een elastiekje. Als het goed is, ziet je haar er nu uit zoals op het plaatje hiernaast. 

Stap 3
Dit is alweer de laatste stap. Je draait de vlecht nu rond zoals je ook zou doen bij het maken van een gewone knot. Hier doe je vervolgens weer een elastiekje omheen om het geheel vast te zetten. Je kan eventuele losse plukjes nu vastzetten met schuifspeldjes.Tadaaaa! Als je het goed hebt gedaan, is dit het eindresultaat.


Heb je suggesties voor meer hair tutorials? Laat dan even een reactie achter met wat je zou willen zien.

♥ Naomi

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...