15 februari 2016

Releaseparty Simon vs.


Gisteren ben ik samen met bijna alle Blossom Books ambassadeurs naar de Simon vs. releaseparty in het Colofon in Arnhem geweest. In deze post lees je alles over mijn te gekke dag!

We hadden met z'n allen afgesproken dat we om 12:00 uur in Arnhem zouden verzamelen, zodat we voor de releaseparty nog even iets konden eten samen. Daarnaast vonden we het een goed idee om elkaar op deze manier alvast een beetje te leren kennen. Om 09:30 stapte ik in de trein richting Zwolle. Eenmaal in Zwolle aangekomen, ging ik op zoek naar Odette. Gelukkig had ik haar redelijk snel gevonden en konden we verder richting Arnhem. In Deventer voegden Esmée, Sanne en Milou zich bij ons.

Snowy station Zwolle

Eenmaal in Arnhem aangekomen, gingen we naar de Starbucks waar we zouden verzamelen. Toen de groep compleet was (we waren bijna vertrokken zonder Anneke), liepen we richting Dudok. Ik had er nog nooit van gehoord, maar het bleek echt een super leuk tentje te zijn, waar je tevens heerlijk kunt eten. We namen plaats aan de stamtafel; de enige tafel die groot genoeg was voor een grote groep meiden. Ik bestelde een Croque Dudok en wauw, wat was dat heerlijk!

Omg, kijk hoe lekker dit er uitziet!
Na de heerlijke lunch gingen we op weg naar het Colofon. Wat een geweldige boekenwinkel! Ik kon me weer eens niet inhouden en was nog voor het begin van de releaseparty in het bezit van twee nieuwe boeken. Het laatste deel van de Touching Julliette serie "Vertrouw Me" en "All The Bright Places"staan nu te shinen in mijn boekenkast.

Om 14:00 uur was het dan eindelijk zo ver! Myrthe opende de middag door te vertellen hoe ze op het idee waren gekomen om Simon VS. De Verwachtingen Van De Rest Van De Wereld uit te geven. Daarnaast trapte ze de #JoinTheSimonmovement compagne af. Na de fantastische introductie van Myrthe, was het tijd voor de panel discussie. Hierbij discussieerden een blogger, een boekverkoper/lezer en een uitgever over diversiteit in boeken. Ik vond het erg interessant om naar te luisteren.

Na de discussie was het tijd voor de pauze met heeeeeel veel Oreo's. Als Oreo verslaafde kun je me niet blijer maken. Het bleef niet alleen bij Oreo's, maar er waren ook Oreo cupcakes en Oreo brownies! Heaven! Behalve voor Oreo's was er in de pauze ook tijd voor het kopen van Simon vs. Er zijn twee varianten verkrijgbaar, een blauwe en een rode. De inhoud is precies hetzelfde. Hiermee wil Blossom Books duidelijk maken dat het om de inhoud gaat, ondanks hoe doe buitenkant eruit ziet. Ik vind het een super concept! Bij het aanschaffen van het boek kregen we ook twee super leuke Simon buttons!Na de pauze was het eindelijk tijd voor het Skype gesprek met Becky! Echt wat een geweldige vrouw. Ze was aardig en enthousiast over alles. Ze had zelfs een valentijnskaart voor ons gemaakt, cute! In april komt ze naar het YAfest, waar ik helaas geen kaarten voor heb (even huilen in een hoekje).

Becky Albertalli
Na het interview was het helaas alweer tijd om naar huis te gaan. We maakten nog snel een foto met de Blossom Books ambassadeurs en trotseerden toen de sneeuw/regen. Nog even snel langs de Mac voor het avondeten en dan meteen door naar de trein. Ik moest immers nog twee+ uur treinen naar het hoge noorden. Ik heb echt een te gekke dag gehad en ik kan niet wachten tot ik Simon VS De Verwachtingen Van De Rest Van De Wereld uit heb!


Ren snel naar de winkel voor een exemplaar van Simon VS (of beide kleuren natuurlijk ;-))

♥ Naomi1 opmerking:

  1. Super leuk geschreven! Ik vond het ook echt heel gezellig, en de discussie was inderdaad erg interessant!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...