4 februari 2016

TBR Februari


Januari is voorbij gevlogen en het is alweer februari! De maand van carnaval en valentijnsdag, maar ook een maand waarin ik weer een aantal boeken kan lezen! In deze post heb ik zes boeken op een rijtje gezet die ik wil lezen in febuari!

Silber #1 - Kerstin Gier
Ik heb erg veel positieve dingen over deze serie gehoord! Deel drie ligt sinds een paar weken in de boekenwinkels, dus ik vond dat het tijd werd om aan deze serie te beginnen. Daarnaast moet ik als Blossom Books ambassadeur wel op de hoogte zijn van alle BB boeken natuurlijk ;-)

Ik geef je de zon - Jandy Nelson
Dit boek (ook van Blossom Books) staat al een tijdje te wachten in mijn boekenkast. Ik kan niet wachten om dit boek te gaan lezen. Als het verhaal net zo mooi is als de kaft, moet het helemaal goedkomen!

Simon vs. de verwachtingen van de rest van de wereld - Becky Albertalli
Dit is een hele mond vol. Op 14 februari ben ik bij de releaseparty van Simon vs aanwezig. Ik ben van plan het boek meteen te gaan lezen zodra ik hem gekocht heb. Wil je ook bij de releaseparty aanwezig zijn? Dat kan! Hier vind je alle informatie over het event. Ooh ja, er zijn Oreo's.

Dreiging en duisternis - Leigh Bardugo
In de zomer heb ik deel 1 van de Grisha serie gelezen en het was echt een geweldig boek! Deel 2 staat al een tijdje te verstoffen in mijn boekenkast, dus het wordt tijd dat ik hem eindelijk ga lezen.

Rode koningin - Victioria Aveyard
Ik ben echt verliefd op de cover van dit boek! Behalve de supermooie voorkant, sprak de flaptekst me ook heel erg aan. Ik heb superveel goede reviews over dit boek gelezen, dus kan niet wachten om erin te beginnen!

Seeker - Arwen Elys Dayton
Last but not least dit awesome boek. Ik heb zowel positieve als negatieve reviews over dit boek gelezen, dus ik ben erg benieuwd wat ik er van ga vinden.


QOTD: Welke boeken staan op jouw TBR van februari?

♥Naomi

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...