28 maart 2016

Telefoontag


Een paar dagen geleden werd ik door Myrthe van Con L'amore genomineerd om de telefoontag te doen. Een tag over hetgeen wat ik meestal het meeste gebruik en waar ik niet meer zonder kan. Mijn telefoon. Lees snel verder!


De regels

*Benoem de eigenaar van de tag: Ilona van inspiration for you
*Beantwoord de vragen
*Nomineer vijf anderen en breng ze hiervan op de hoogte

De vragen

1. Welke telefoon heb je op dit moment en ben je er tevreden mee?
Ik heb sinds ongeveer een twee maanden een rosegold iPhone 6s. Ik heb er superlang voor gespaard en ben echt zo blij dat ik hem eindelijk heb! Hier voor had ik een iPhone 4s, dus ik was aan het systeem van Apple gewend. Ik ben dan ook heeeeel erg tevreden over mijn iPhone en kan hem iedereen aanraden.
2. Wat voor hoesje heb je er omheen?
Ik heb een doorzichtig hoesje met een oranje/roze/geel achtig patroontje van de Bershka. Zo kun je de roze kleur van mijn iPhone nog zien. Je kunt hem zelf kopen en bekijken door hier te klikken.
3. Hoelang zit je meestal op je telefoon per dag?
Pfff, ik heb eerlijk gezegd geen flauw idee. Ik denk in totaal wel rond de drie uur, als het niet meer is. Om heel eerlijk te zijn zou ik niet willen weten hoeveel tijd ik aan mijn telefoon besteed.
4. Wat heb je momenteel als achtergrond?
Op mijn vergrendelscherm heb ik een foto met Kyri, een hele goede vriendin van me. Op mijn homescreen achtergrond heb ik een galafoto met mijn beste vriendin Linda. Wegens privacy redenen plaats ik de foto's hier niet.
5. Wat is je favoriete liedje op je telefoon?
Ik heb geen liedjes op mijn telefoon. Ik luister altijd muziek via Spotify. Mijn favoriete liedje van dit moment is Lost Boy van Ruth B, maar dit kan morgen alweer anders zijn.
6. Liever al je foto's kwijt of nooit meer foto's kunnen maken met je vrienden?
Nooit meer foto's kunnen maken met je vrienden. Ik ben iemand die nauwelijks foto's maakt. De foto's die ik heb gemaakt hebben dan ook erg veel emotionele waarde. Die zou ik voor geen goud kwijt willen raken!
7. Bewerk jij je foto's? Zo ja, waarmee?
Ik bewerk mijn foto's bijna altijd. Meestal gebruik ik Instagram, maar daarnaast gebruik ik af en toe  A Beautiful Mess en VSCO voor het bewerken van foto's. Als laatste gebruik ik InstaSquarer om foto's vierkant te maken.
8. Wat is je meest gebruikte en je favoriete app?
Whatsapp, Instagram en Facebook gebruik ik meerdere keren per dag. Als ik een favoriet zou moeten kiezen, zou ik toch voor Whatsapp gaan.
9. Als je nog maar drie apps kon downloaden (en geen gedownloade apps meer op je telefoon hebt) welke zouden dat dan zijn?
Sowieso Whatsapp, daar kan ik niet zonder. Als tweede zou ik denk ik voor Instagram gaan. Facebook kun je namelijk ook via internet openen. Als derde zou ik voor een spelletje gaan, voor het geval je je verveelt. Ik denk de Kendall&Kylie app, die speel ik echt non-stop.
10. Wat is het laatste appje dat je binnenkreeg?
Het laatste appje dat ik binnenkreeg was in de groepsapp van mijn werk. Een collega vroeg of iemand kon ruilen van dienst.
11. Als je een nieuwe mobiel uit mocht zoeken, welke zou dat zijn?
Ik heb echt geen idee. Omdat ik nu mijn droom telefoon heb, zou ik niet weten welke andere telefoon ik zou willen hebben.

Genomineerden

Danique van Daniques Scrapblog
Sarina en Nora van Live The Book Life

QOTD: Wat heb jij als achtergrond op je mobiel?

♥Naomi

1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...