29 april 2016

Anna & De French Kiss ~ Stephanie Perkins

Titel: Anna & de french kiss
Auteur: Stephanie Perkins
Verschenen: April 2015
Pagina's: 272
Uitgever: Van Goor
Prijs: €16,99

Cijfer: 8

Anna kijkt erg uit naar haar laatste jaar op school in Atlanta, waar ze een cool bijbaantje heeft, een lieve vriendin en waar haar secret crush opeens interesse in haar lijkt te hebben. Dan wordt ze door haar vader naar de kostschool in Parijs gestuurd. Anna voelt zich eerst doodongelukkig, maar dat gevoel ebt gauw weg als ze Étienne St. Clair ontmoet. Étienne is charmant en heeft de looks & de brains... en een vriendin. Maar in de Stad van de Liefde moeten wensen uit kunnen komen. Zal een jaar vol bijna-romantische ervaringen eindigen met de felbegeerde French Kiss?

Anna en de French Kiss gaat over Anna die door haar vader naar een kostschool in Parijs wordt gestuurd. Hier maakt ze al snel vrienden waaronder Étienne, ook wel St. Clair genoemd. Anna en St. Clair worden al snel beste vrienden en samen ontdekken ze Parijs. Maar dan wordt Anna verliefd op St. Clair. Er is alleen één probleempje; hij heeft een vriendin.

Normaal gesproken zijn dit soort romantische boeken niet echt mijn ding, dus ik begon een beetje huiverig. Maar wauw, wat was dit een te gek boek! Stephanie weet je elke bladzijde bij het leven van Anna te betrekken en het boek verveeld dan ook geen moment.

Wat ik erg leuk vind aan het boek zijn de details over Parijs. Hierdoor komt het verhaal erg realistisch over. Daarnaast zijn de personages erg goed uitgewerkt, waardoor het nog realistischer wordt. Ik had eerlijk gezegd verwacht dat het boek op een gegeven moment wel saai zou worden, want hoe kun je nou bijna 300 pagina's over een verliefd meisje in Parijs schrijven zonder dat het saai wordt? Ik weet niet hoe, maar Stephanie heeft het voor elkaar gekregen en heeft mijn verwachtingen volledig de grond in geboord. Door een aantal plot twists in het boek wordt je keer op keer verrast.

Na het lezen van dit boek wil ik nog maar één ding: mijn koffer inpakken en naar Parijs vertrekken om op zoek te gaan naar mijn Franse prins op het witte paard. Ik kan niet wachten om Lola & The Boy Next Door te gaan lezen!

Klik hier om "Anna & de french kiss" te kopen

♥Naomi

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...