17 april 2016

Een week met Naomi


Het leek me leuk om jullie eens te laten zien wat ik zoal in een week doe. Verwacht geen super spannende dingen, want ik heb best een normaal leventje. Lees snel verder als je benieuwd bent wat ik de afgelopen week zoal heb gedaan!


Zondag
Op zondag heb ik mezelf de hele dag opgesloten om te leren voor mijn tentamen van dinsdag. Het was arbeids- en organisatiepsychologie. Behalve leren heb ik deze dag eigenlijk niets gedaan. #nolife

Maandag
Maandag moest ik even naar Groningen voor mijn eindgesprek van project. Het ging super goed en ik had dan ook een voldoende. Weer een studiepunt erbij! Na mijn eindgesprek ging ik weer met de bus naar huis om weer verder te leren.

Dinsdag
Op dinsdag begon ik mijn dag met een bezoek aan de tandarts voor de halfjaarlijkse controle. Helaas had ik een klein gaatje, wat ik echt nog nooit eerder heb gehad, en ik moet over een paar weken dus weer terug komen om het te laten vullen :( Hierna meteen weer met de bus naar Groningen want om 18:00 uur had ik dan eindelijk mijn tentamen psychologie. Het ging wel redelijk en ik hoop echt op een voldoende! Fingers crossed!

Woensdag
Woensdagochtend heb ik eerst van 08:00 tot 12:00 gewerkt. Ik werk bij de Albert Heijn op de groenteafdeling, waar ik de groente en fruit bijvul. Na mijn werk snel mijn sportkleren aan, want ik had met een vriendinnetje afgesproken om naar de sportschool te gaan. Ik heb me meteen ingeschreven en ben zeker van plan om vaker heen te gaan!


Donderdag
Donderdag was een vrij relaxte dag. Overdag heb ik niet veel spannende dingen gedaan. Ik zou een dagje meelopen met een bedrijfskundestudent, maar helaas ging dit niet meer door. Toen heb ik mijn schoonmaaktaak van deze week maar gedaan en heb ik de douche maar schoongemaakt. Om 17:00 uur ging ik uiteten met mijn huisgenootjes om te vieren dat één van mijn huisgenoten haar rekentoets had gehaald. We gingen naar Huize Maas, waar ik een heerlijke kipburger heb gegeten. Hierna nog even snel een Italiaans ijsje eten en toen weer snel door naar mijn werk. Van 20:00 tot 22:30 uur heb ik vakken gevuld. Omdat ik vergeten ben om een foto te maken deze dag, heb ik hier een random plaatje van een vakkenvuller neergezet.

Vrijdag
De hele week voelde ik me al niet zo fit en vrijdag werd ik dan ook ziek. Ik heb dan ook niet veel gedaan op vrijdag. Na een maandenlange leesdip ben ik eindelijk weer gaan lezen. Ik heb de hele dag gelezen in "Ik Geef Je De Zon" van Jandy Nelson. Jullie kunnen dus snel weer een boek review verwachten!

Zaterdag

Gelukkig voelde ik me op zaterdag alweer ietsje beter. Aan het eind van de ochtend ben ik met mijn ouders even naar de markt geweest om boodschappen te doen. We hebben even gezellig iets gedronken en gegeten. Na de boodschappen ben ik even snel met mijn vader mee geweest om de auto te wassen. Eenmaal thuis heb ik mijn boek weer opgepakt en ben ik weer verder gaan lezen. Ook vandaag heb ik geen foto gemaakt (I know, ik ben dom) dus daarom wederom een random plaatje. Dit keer van een caramel macchiato, want dat heb ik vandaag gedronken.

 QOTD Willen jullie vaker een "week with Naomi" post zien?

Naomi


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...