21 april 2016

Get the look: Kylie Jenner


Kylie Jenner is een van mijn grootste voorbeelden als het op kleding aankomt. Daarom leek het me leuk om een van haar looks na te maken met budget items. Want ook zonder het budget van Kylie kun je er net als haar uitzien! Lees snel verder om te zien hoe je bovenstaande look kopieert.
Ik hou van de sportieve all black look van Kylie! Ik heb voor jullie uitgezocht waar je de items voor deze look kunt scoren. Door op de afbeeldingen te klikken ga je meteen naar de site waar je het item meteen kunt bestellen.
Bershka €35,99
Zelf heb ik dit jasje ook, maar dan in het kakigroen. Hij zit echt superfijn en lijkt ook nog eens heel erg op Kylies jasje. Neem hem in een maatje groter dan de maat die je normaal hebt voor een oversized effect.

Ray Ban €159
Als je echt exact dezelfde zonnebril als Kylie wilt, zul je helaas iets meer geld uit moeten geven. Maar dan heb je wel een super goede en fashionable zonnebril!
                      H&M €9,99                                                                           H&M €4,99
Een basic zwarte legging en een zwart singlet zijn bijna overal wel te vinden. Deze zijn van de H&M, maar je kunt ze bij bijna elke kledingwinkel wel kopen. Heb je liever een broek dan een legging? Die zijn ook te vinden bij H&M.
Nike Air Force 1 €109,95
Zelf heb ik de lage versie van deze schoenen en ze lopen echt heerlijk. Dit zijn exact dezelfde als Kylie Jenners schoenen. Tip! Als je zoals ik een kleine schoenmaat hebt (ik heb maat 37), kijk dan bij de kinderafdeling. Vaak zijn ze hier zo'n €20 goedkoper!
Forever 21 €22
Aangezien ik er vanuit ga dat niemand het geld heeft voor een echte Chanel boybag, heb ik deze look a like opgezocht. Hij is er helaas niet in de kleur die Kylie hier heeft, maar deze is wel een paar duizend euro goedkoper ;)

QOTD Welke celeb wil je in de volgende Get The Look zien?

Naomi

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...