19 april 2016

Mijn gigantische TBR stapel


Zoals ik in mijn vorige post al schreef (klik hier om die te lezen), heb ik de afgelopen maanden een ongelooflijke leesdip gehad. Hierdoor werd de stapel met te lezen boeken steeds hoger en hoger. Ik dan ook nog nooit zoveel boeken gehad die ik nog moest lezen. Benieuwd welke boeken allemaal tot deze stapel behoren? Lees dan snel verder!

YALfest
Anna en de French Kiss ~ Stephanie Perkins
Seeker ~ Arwen Elys Dayton
De bijzondere kinderen van mevrouw Peregrine ~ Ransom Riggs
Deze drie boeken wil ik het liefste voor aanstaande zondag uit hebben, maar ik ben bang dat ik dit niet ga redden. Alle drie de auteurs komen namelijk naar YALfest waar ik zondag ook te vinden ben, dus dan vind ik het wel zo leuk als ik ook daadwerkelijk een boek van hen gelezen heb.

Sequels
Vertrouw me ~ Tahereh Mafi
Dreiging en Duisternis ~ Leigh Bardugo
De IJzerprinses ~ Julie Kagawa
Where she went ~ Gayle Forman
Silber #2 ~ Kerstin Gier
Geek Girl #2 ~ Holly Smale
Deze lijst laat zien dat ik vaak aan een serie begin zonder het af te maken. Behalve Vertrouw Me zijn alle boeken tweede delen. Ik ga Vertrouw Me dan ook eerst lezen, want dan heb ik die serie "af".

Engelse boeken
All the bright places ~ Jennifer Niven
An Abundance of Katherines ~ John Green
Will Grayson Will Grayson ~ John Green
Qua Engelse boeken heb ik niet zo superveel meer in mijn kast staan. Ik heb al een groot deel van de John Green boeken gelezen; ik moet er nog twee. 

Serie
De Test ~ Joelle Charbonneau
Rode Koningin ~ Victoria Aveyard
Matched ~ Ally Condie
Crossed ~ Ally Condie
Reached ~ Ally Condie
Dit zijn allemaal nieuwe series waar ik nog aan moet beginnen. Ik weiger echter hieraan te beginnen voordat ik de series waar ik reeds een deel van gelezen heb uit heb.

Overige
Fangirl ~ Rainbow Rowell
Duizend Stukjes Van Jou ~ Claudia Grey
Liefdesbrieven Aan De Sterren ~ Ava Dellaira
Het Genootschap van de Nacht ~ C.J. Daugherty
Deze boeken ga ik denk ik tussen de series door lezen voor wat afwisseling. Dit zijn gewoon "losse" boeken, dus dan heb ik niet het dilemma dat ik nog meer onafgemaakte series heb.

Reread
De IJzerkoning ~ Julie Kagawa
If I Stay ~ Gayle Forman
Voordat ik "De IJzerprinses" en "Where She Went" ga lezen, wil ik eerst de eerste delen van deze series opnieuw lezen. Het is namelijk al een paar jaar geleden dat ik die gelezen heb en ik weet dan ook niet meer precies waar het over ging.

QOTD Wat staat er op jouw TBR lijst?

♥Naomi

2 opmerkingen:

  1. Leuke post! Ik wil voor zaterdag (meet & greet met Yalfest auteurs��ook nog Anna & The french kiss en Vertrouw me lezen maar weet niet of het gaat lukken... En Duizend stukje van jou is volgens mij deel van trilogie, wel een serie dus :0

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...