3 april 2016

Top 5 Netflix series


Sinds een aantal maanden heb ik Netflix ontdekt. Ik deel een account met mijn huisgenootjes en ben inmiddels een klein beetje verslaafd. Lees snel verder om te ontdekken welke series ik het liefste kijk!

1. New Girl
New Girl gaat over awkward girl Jess die na een break-up bij drie mannen in huis gaat wonen. Dit zorgt natuurlijk voor lachwekkende momenten en ik zit dan ook regelmatig hardop te lachen. Er staan drie seizoenen op Netflix.

2. Pretty Little Liars
PLL is bij de meeste mensen denk ik wel bekend. Voor de mensen die het niet kennen, het gaat over vier meiden die geterroriseerd worden door A. Alle zes de seizoenen staan op Netflix! Ik heb helaas alles al uitgekeken en moet nu eerst weer wachten op nieuwe afleveringen :( Ik kan helaas geen trailer zonder spoilers vinden, dus om erachter waar het precies over gaat zul je het toch echt moeten gaan kijken.

3. Modern Family
Nog een serie die ik helemaal heb uitgekeken. Als je wilt lachen is deze serie zeker een aanrader. Het gaat over het dagelijks leven van een grote familie die allerlei grappige dingen meemaken. Daarnaast zijn heel veel dingen echt super herkenbaar. Op dit moment staan er vijf seizoenen op Netflix. Hopelijk worden er snel nieuwe afleveringen toegevoegd!

4. Reign
Reign is echt een super toffe serie en ik snap dan ook niet waarom deze serie niet bekender is. Reign speelt zich af in de 16e eeuw en draait om Mary, koningin van Schotland. Sinds Mary een kleuter was, weet ze al dat ze moet trouwen met Francis, toekomstige koning van Frankrijk. Mary vertrekt dan ook met haar hofdames naar het Franse hof, waar ze allerlei avonturen beleefd. Als je van drama en mooie jurken houdt moet je deze serie zeker gaan kijken! Seizoen twee is net op Netflix verschenen, dus ik kan weer een poosje vooruit!

5. Once Upon A Time
Zoals jullie misschien wel weten, houd ik heel erg van sprookjes en alles van Disney. Toen ik Once Upon A Time ontdekte, was ik dan ook meteen enthousiast. In deze serie zijn alle bekende sprookjesfiguren door een vloek van de Evil Queen verbannen naar de echte wereld. Ze weten niet meer wie ze werkelijk zijn en alleen Emma Swan kan de vloek verbreken. Elke sprookjes lover moet dit gezien hebben! Zelfs mensen die niet van sprookjes houden vinden Once Upon A Time een geweldige serie door de vele actie die erin zit. Op dit moment staan er vier seizoenen op Netflix. Ik heb ze alle vier al uitgekeken, dus ik hoop dat er snel nieuwe afleveringen op Netflix komen!
QOTD Wat is jouw favoriete Netflix serie?

♥Naomi

1 opmerking:

  1. Leuk om te zien welke series je het beste vind! Once Upon A Time lijkt me erg leuk. Xx

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...