25 mei 2016

5 Seconds Of Summer in Amsterdam


Zoals jullie misschien wel voorbij hebben zien komen op mijn social media, ben ik afgelopen weekend naar Amsterdam geweest voor het concert van 5 Seconds Of Summer. Lees snel verder om erachter te komen hoe het was. Inclusief foto's en video's!

Zaterdagmiddag vertrokken Romy en ik met de trein naar Amsterdam. Rond drie uur waren we dan eindelijk op de plaats van bestemming en liepen richting het hotel. Onze kamer zat op de dertiende verdieping, dus we hadden een prachtig uitzicht. Na onze spullen gedumpt te hebben, besloten we om de stad nog even in te gaan. Natuurlijk kon ik mezelf in de boekenwinkel weer niet inhouden en kocht ik twee boeken. "Dans van schaduwen" en "Rivalen" staan nu te shinen in mijn boekenkast.

Na het shoppen en een heerlijke bucket met kip bij de KFC gingen we weer terug naar het hotel. Op de terugweg zagen we al dat er een superlange rij voor de Ziggo Dome stond. We deden snel ons haar en onze make-up, gristen de tickets en camera mee en trotseerden de lange rij. We hadden geluk en konden bij de korte rij aansluiten, dus het wachten viel reuze mee. Eenmaal binnen liepen we nog even snel langs de merchandise voordat we onze plekken opzochten. We hadden echt super mooie plekken die recht op het podium uitkeken.


Het voorprogramma Don Broco was inmiddels al begonnen. Ik moet bekennen dat ik niet hele hoge verwachtingen van deze band had, maar ze waren boven verwachting goed! In het filmpje hieronder kun je een stukje van hun optreden zien.

Rond 20:00 uur was het dan eindelijk zo ver! De jongens van 5 Seconds Of Summer betraden het podium en het gegil barstte los. Ze begonnen met een van mijn favoriete nummers Carry On die naadloos overliep in Hey Everybody.

Dit was mijn eerste concert van 5sos en wauw wat zijn ze goed live! Het klinkt net alsof je naar het album aan het luisteren bent. Daarnaast zijn ze ook nog eens super grappig. Ik moest een aantal keren lachten om de grapjes die ze maakten.

Het mooiste moment van de avond vond ik het moment dat Michael alleen op het podium stond en een praatje hield. Na het praatje wou hij het nummer Black Jet Heart aankondigen, maar dat was echt onmogelijk aangezien het publiek telkens weer opnieuw begon te schreeuwen en te gillen. Dit ontroerde Michael en hij begon bijna (of helemaal, not sure) te huilen. Echt een kippenvel momentje.
Dit was het moment waar ik het over had
Rond 22:15 was het concert helaas alweer afgelopen (even huilen in een hoekje). Nog stijf van de adrenaline stuiterden we terug naar het hotel. Na uren te fangirlen vielen we als een blok in slaap.

Nog even een paar foto's


Zoals jullie weten heb ik sinds kort een Youtube kanaal. Speciaal voor jullie heb ik deze dag allerlei filmpjes opgenomen waar ik een vlog van heb gemaakt. De vlog kun je hieronder bekijken. Als je toch aan het kijken bent, vergeet dan niet om te abonneren. ;-)

♥Naomi

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...