21 mei 2016

Disney Dilemma Tag


Zoals jullie misschien wel weten, ben ik een onwijze Disney fan. Ik was dan ook erg blij toen Demi me tagde in de Disney Dilemma Tag! Lees snel verder!


Elke dag een disneyfilm kijken of elke dag in een attractie in Disneyland moeten?
Qua tijd zou ik zeggen elke dag in een attractie. Ik zou dan wel voor de relaxte attracties kiezen, ik ben namelijk niet zo van de achtbanen en dergelijke.
Een giftige appel eten of je prikken aan een spinnewiel?
Prikken aan een spinnewiel. Hier heb je toch iets minder kans om dood te gaan of ziek te worden dan bij het eten van een giftige appel.
Deze film mag je nooit meer kijken: kies je 101 Dalmatiërs of Pinokkio?
Pinnokio. Hier hoefde ik niet lang over na te denken. Aangezien 101 Dalmatiërs één van mijn favorieten is en Pinokkio juist één van mijn minder favoriete is deze keus niet heel erg moeilijk.
Alles in ijs kunnen veranderen zoals Elsa of de magische krachten van de goede feeën?
Magische krachten van de goede feeën. Het lijkt me super om mensen te kunnen helpen met mijn krachten. Daarnaast heb je met de krachten van de goede feeën meer variatie dan bij de krachten van Elsa.
Voor altijd als Donald Duck praten of altijd Let It Go uit Frozen zingen?
Ik denk dan toch als Donald Duck praten. Na één keer luisteren naar Let It Go ben ik er wel weer klaar mee. Laat staan dat ik het altijd zou moeten zingen.
Jij bent de slechterik. Ben je Frodo uit de klokkenluider of Jafar uit Aladin?
Ik ga voor Jaffar. Aladin spreekt me namelijk veel meer aan dan de klokkenluider van de Notre Dame. Daarnaast woont Jaffar in een warm land en dat lijkt me ook best wel chill
Voor altijd op repeat in je hoofd: It's A Small World of Supercalifragilisticexpialidocious?
Ze zijn beide niet echt geweldig om in je hoofd te hebben, maar ik kies dan toch voor It's A Small World. Puur omdat ik dit nummer mooier vind dan Supercalifragilisticexpialidocious (wat een vreselijk woord om te typen).
Welke Disney prinses kies je: Pocahontas of Merida?
Merida. Het lijkt me super tof om te kunnen boogschieten en stiekem heb ik altijd al een bos met krullen gewild. 
Je stem weggeven aan Ursula en nooit meer praten of altijd struikelen over je te lange Rapunzel haar dat je niet mag afknippen?
Sowieso struikelen over mijn lange haar. Lang haar kan ik nog vast maken zodat ik er minder snel over struikel. Als ik mijn stem zou kwijtraken zou ik dood ongelukkig zijn. Ik praat namelijk nogal veel en daarnaast zing ik graag, dus geen stem hebben zou echt vreselijk zijn.
Je favoriete Disney film nooit meer zien of je favoriete Disney song nooit meer luisteren?
Favo Disney song nooit meer luisteren. Zonder Disney films kan ik niet leven. Ik kan dan bijvoorbeeld nooit meer Disney marathons houden. En mijn favo Disney song komt natuurlijk ook in de film voor, dus dan kan ik hem toch nog een keer luisteren ;)

Voor deze tag ga ik geen mensen taggen. Als je hem graag wilt invullen, voel je vrij om dat te doen :)

♥Naomi

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...