23 mei 2016

Get the look: Kendall Jenner

Waar ik bij de vorige Get The Look liet zien hoe je de look van Kylie Jenner steelt, is nu grote zus Kendall aan de beurt. Waar Kylie van de stoere en sportieve looks is, draagt Kendall juist meer bohemian inspired outfits. In de deze post zie je hoe je je net zo kleedt als topmodel Kendall Jenner, maar dan voor een budget prijs! Lees dus snel verder!
Forever 21 €25
Mom Jeans zijn helemaal hot tegenwoordig en deze trend is dan ook niet aan Kendall voorbij gegaan. Dit exemplaar is vrijwel exact hetzelfde als degene die Kendall draagt en dat voor maar €25!

H&M €4,99
Ook de off-the-shoulder tops zie je overal deze zomer. Opnieuw vrijwel identiek aan het exemplaar van Kendall. Voor slechts vijf euro kun je meteen een voorraadje inslaan!

Festivalzonnebril.nl €14,95
Met deze toffe zonnebril van Festivalzonnebril.nl loop je er net zo fashionable bij als Kendall.

Michael Kors €89
Misschien niet exact dezelfde, maar wel goede lookalikes. Op Omoda zijn nog veel meer van dit soort lookalike te vinden!
My Jewellery €24,95
Omdat op de foto niet heel duidelijk te zien is hoe Kendalls armband er precies uitziet, kan ik geen exacte kopie laten zien (waarschijnlijk zal dat toch veeeeel te duur zijn). In plaats daarvan heb ik deze mooie armband van My Jewellery gevonden. Er zijn verschillende teksten, dus er zit er vast eentje voor je bij.

QOTD Welke celeb wil je in de volgende Get The Look zien?

Naomi

1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...