1 mei 2016

Youtube en meer nieuws


Hallo lieve lezers! Deze post bevat belangrijk nieuws, dus lees snel verder!

Als je mijn social media in de gaten houdt, ben je al op de hoogte van dit nieuwtje. Ik ben een Youtube kanaal begonnen! Aaaaah *rent een rondje om het huis* Dit idee spookte al wat langer door mijn hoofd, maar op de een of andere manier durfde ik niet zo goed aan het avontuur te beginnen. Maar ik heb eindelijk de stap gezet! Mijn kanaal is in het Engels en je kunt HIER mijn allereerste youtube video kijken. Als je dan toch aan het kijken bent, abonneer dan ook meteen maar even!

Daarnaast zullen er volgende week geen posts online komen, want ik ga een week naar Boedapest en laat mijn laptop thuis. Daarnaast zal ik waarschijnlijk toch nauwelijks internet hebben daar, dus jullie zullen het een weekje zonder mij moeten doen.

Tot slot nog even een rondje schaamteloze zelfpromotie

Abonneer op mijn youtubekanaal en bekijk mijn video's als allereerste
Like mijn Facebook pagina
Volg me op Twitter
Volg mijn blog op Bloglovin en blijf op de hoogte van nieuwe posts

Tot over een week!

♥ Naomi

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...