15 juni 2016

Aan alle jongens van wie ik hield ~ Jenny Han

Titel: Aan alle jongens van wie ik hield
Auteur: Jenny Han
Verschenen: April 2016
Pagina's: 320
Uitgever: Moon
Prijs: €19,99

Cijfer: 7

Wat als alle grote, heimelijke liefdes van je leven erachter komen hoe je ooit over ze dacht...

Elke keer dat Lara Jean verliefd is en het draait weer op niks uit, schrijft ze een brief aan de desbetreffende jongen om de periode af te sluiten. Ze stort haar hart uit, adresseert de envelop, doet hem dicht... en stopt de brief in een doos onder haar bed. Tot op een dag de doos plotseling is verdwenen. Alle brieven blijken te zijn gepost, inclusief de laatste brief aan Josh, het vriendje van haar oudere zus. Lara Jeans liefdesleven verandert in één klap van denkbeeldig naar totaal uit de hand gelopen. Of zou er toch nog iets moois uit de verstuurde brieven kunnen voortkomen...?

"Aan alle jongens van wie ik hield" gaat over hopeloze romanticus Lara Jean die aan alle jongens waarop ze ooit verliefd een brief schrijft. Op een dag zijn de brieven verdwenen en al snel komt ze erachter dat alle jongens aan wie ze ooit een brief hebben geschreven, de brief nu in handen hebben. Dus ook het vriendje van haar zus en buurjongen Josh.

Na het lezen van All The Bright Places was ik wel toe aan iets luchtigers. Dit boek was dan ook de perfecte keus. Ik zat vanaf de eerste pagina meteen in het boek, wat mede te danken is aan de luchtige schrijfstijl van Jenny Han. Het is een heerlijk liefdesverhaal om tussendoor te lezen.

Persoonlijk vond ik het erg leuk om te lezen over de band tussen Lara Jean en haar twee zussen. Hierdoor krijgt het verhaal net wat meer diepgang, waardoor het niet "nog zo'n liefdesverhaal" is. Een groot aantal dingen in het boek waren erg voorspelbaar, maar ik vond het niet super storend in dit geval. Ik heb dit boek dan ook tot de laatste bladzijde met veel plezier gelezen.

Kortom, "Aan alle jongens van wie ik hield" is een heerlijk luchtig liefdesverhaal om bij weg te zwijmelen!

Klik hier om dit boek te kopen!

♥Naomi

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...