18 juni 2016

Bites we love; Healthy snacks

Sinds een paar maanden probeer ik zoveel mogelijk gezond te eten. Ik was dan ook al een tijdje op zoek naar een gezond alternatief voor tussendoortjes. Na wat speurwerk kwam ik bij Bites we love terecht. Ze stuurden mij een doos met vier verschillende bites toe. Lees snel verder om te lezen wat ik er van vond.

De box wordt bezorgd op vrijdag of zaterdag zodat je op maandag al een voorraadje hebt voor de hele week. Ik had de volgende vier uitgekozen: Banana Coco Choco (11), Blueberry Cheesecake (14), Salt & Sweet (25) en Ticket To The Tropics (39). Er zat ook een kaartje bij met informatie over de verschillende bites (kcal, eiwitten, suikers etc.)
Banana Coco Choco
Banana Coco Choco was de eerste die ik uitprobeerde. Zoals je waarschijnlijk wel al had geraden, bestond de inhoud van dit zakje uit kokoschips, gedroogde banaan, pure chocoladedruppels én rozijnen. Ik heb deze door de yoghurt gedaan en dat was echt een heerlijke combi!

Blueberry Cheesecake
Cheesecake is mijn all time favorite als het op taart aankomt. Ik was dan ook erg benieuwd naar de smaak Blueberry Cheesecake. Met witte chocoladedruppels, gedroogde bosbes en cranberries en ongebrande cashewnoten om te voorkomen dat je met een sugar-high rondloopt, was dit een match made in heaven. Blueberry Cheesecake at ik als zoet tussendoortje en was wederom super lekker!

Salt & Sweet
Ik vind het altijd heerlijk om 's avonds op de bank te zitten met Netflix en wat nootjes. Salt & Sweet heb ik dan ook opgegeten tijdens een bingewatch sessie op vrijdagavond. Salt & Sweet bestaat uit honing cashewnoten, gezouten pinda's, suikerpinda's en gezouten cashewnoten. De mix van zoet en zout is echt perfect als je niet zo goed weet waar je nou eigenlijk zin in hebt.

Ticket to the tropics
Last but not least, Ticket To The Tropics. Deze tropische verrassing bestaat uit pure chocoladedruppels, kokoschips en gedroogde mango. Ook deze deed ik door de yoghurt. Ik moet eerlijk zeggen dat ik deze toch een beetje vond tegenvallen, ondanks dat ik echt heel erg van mango houd. Maar desalniettemin nog steeds prima te eten.

Salt & Sweet en Banana Coco Choco waren mijn favorieten. Ik weet waar ik voortaan mijn healthy snacks vandaan haal! Natuurlijk zijn er nog veel meer verschillende soorten bites waar je uit kunt kiezen. Ben je nou benieuwd of er ook iets voor jou tussen zit? Neem dan gewoon even een kijkje op de website!

Ik wil Bites We Love bedanken voor het opsturen van een reviewexemplaar. 

♥Naomi

1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...