30 juni 2016

Did I Mention I Love You ~ Estelle Maskame

Titel: Did I Mention I Love You
Auteur: Estelle Maskame
Verschenen: Juni 2016
Pagina's: 398
Uitgever: Moon
Prijs: €15,00

Cijfer: 7

Als Eden Munro besluit om de zomer door te brengen bij haar vader aan de kust van California, heeft ze geen idee van wat haar te wachten staat. Sinds de scheiding van haar ouders heeft ze haar vader al drie jaar niet gezien. Inmiddels heeft hij een compleet nieuw gezin, inclusief drie nieuwe stiefbroers voor Eden. De oudste is de rebelse Tyler, die opvalt door zijn onbehouwen en arrogante gedrag: totaal het tegenovergestelde van Eden.

En toch... trekken Eden en Tyler steeds meer naar elkaar toe. Maar het kan niet - hij is haar stiefbroer. Bovendien heeft Tyler een vriendin en is er een andere jongen die zijn zinnen heeft gezet op Eden. Maar hoe lang kunnen Tyler en Eden hun liefde voor elkaar blijven ontkennen?


Aangezien ik de laatste tijd veel boeken uit het contemporary genre lees, was ik echt super benieuwd naar dit boek. Het boek gaat over Eden die de zomer doorbrengt bij haar vader in LA. Ze krijgt er ineens drie stiefbroers en een stiefmoeder bij. Één van de drie stiefbroers is bad boy Tyler. Hij is in alles het tegenovergestelde van Eden, maar toch vallen ze voor elkaar.

Ik vond het persoonlijk erg verfrissend dat dit boek eindelijk eens geen liefdesverhaal met een love triangle was! In plaats daarvan gaat het over de "verboden liefde" tussen stiefbroer en zus Eden en Tyler. In het begin vond ik het nogal lastig om alle personages uit elkaar te houden. Ze leken allemaal zo verschrikkelijk veel op elkaar! Gelukkig kwam hier snel verbetering in en na een paar hoofdstukken wist ik dan ook wie wie was.

Doordat Estelle dit boek heeft geschreven toen ze zelf 16 was, zijn de personages echt super realistisch. Daarnaast zaten er hierdoor ook een aantal super herkenbare dingen in het boek zoals feestjes en shopsessies. Ik vind dat de personages zich, terwijl het verhaal vordert, stuk voor stuk ontwikkelen. Zo verandert Eden van een huismus naar een partygirl, maar ze blijft nog wel zichzelf. Ik vind dat Estelle dit echt super goed heeft gedaan.

Ondanks dat het nog best wel een boek is, vloog ik er doorheen en ik had het boek dan ook binnen no time uit. Ik had af en toe het idee dat ik zelf in Los Angeles rondliep. Did I Mention I Love You is een heerlijk luchtig boek om te lezen tijdens een zonnige zomerdag!

Klik hier om het boek te kopen!

♥Naomi

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...