24 augustus 2016

5 Films Om Naar Uit Te Kijken


Ik vind het altijd super leuk om naar de bioscoop te gaan en ik hou dan ook goed in de gaten of er nog leuke films aan zitten te komen. Spoiler alert: er komt genoeg leuks uit binnenkort. Wil jij nou weten naar welke films ik uitkijk? Lees dan snel verder!

1. Miss Peregrine's Home For Peculiar Children 
Deze film komt 29 september al uit! Daarom heb ik nog even snel het boek gelezen, want ik ben zo'n type die eerst het boek wil lezen en dan pas de film wil zien. Toen ik het boek uit had ben ik meteen de trailer gaan kijken. Ik zag meteen al super veel dingen die echt compleet anders zijn dan in het boek, dus ik ben echt super benieuwd naar de hele film.
2. The Girl On The Train
Dit is wederom een boekverfilming, maar hiervan heb ik het boek nog niet gelezen. Ik heb hier echt onwijs veel positieve dingen over gehoord. Na het bekijken van de trailer ben ik echt ontzettend benieuwd geworden naar deze thriller. Deze film is vanaf 5 oktober te zien in de bioscoop.
3. A Monster Calls
Ik kan hier bijna een lijstje van boekverfilmingen van maken. Ook deze film is namelijk gebaseerd op een boek (die ik ook nog moet lezen). Wederom heb ik zo veel goede dingen over dit verhaal gehoord. Volgens mij is het geen standaard verhaal, dus ik ben ontzettend benieuwd! Vanaf 3 november is deze film te zien in de bioscoop.
4. Fifty Shades Darker
Eindelijk kunnen we Jamie Dornan en zijn heerlijke lichaam na twee jaar wachten weer bewonderen op het witte doek. 9 februari komt eindelijke deel twee van de Fifty Shades serie uit. Nog meer goed nieuws; Fifty Shades Of Grey staat sinds kort op Netflix, dus die kun je nu eindeloos rewatchen tot deel twee uit komt! Nog even een sexy foto van Jamie om het af te leren ;-)


5. Beauty And The Beast
Ik heb een soft spot voor alles wat met Disney te maken heeft. Ik was dan ook door het dolle heen toen ik erachter kwam dat er een film kwam van Belle en het beest. Na films als Cinderella en Malificent móét dit wel een topfilm zijn! Daarnaast speelt Emma Watson de rol van Belle. Een perfecte keus als je het mij vraagt. Helaas moeten we nog even wachten. Beauty And The Beast draait vanaf 27 maart in de bioscoop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...