17 augustus 2016

I'm back, de toekomst en meer!


Hallo lieve lezers,

Zoals jullie waarschijnlijk wel gemerkt hebben, was het de laatste tijd ontzettend stil op de blog. Aangezien ik nu vakantie heb, verwachtte ik dat ik zee├źn van tijd zou hebben om te bloggen. Maar op de een of andere manier kwam er niks uit mijn vingers. Maar niet gevreesd; I'm back!


Het was goed om even een break van het bloggen te nemen. Het werd steeds onduidelijker voor mezelf welke kant ik nou eigenlijk met mijn blog op wou. Door de korte break kon ik van een afstandje naar het probleem kijken en het troebele beeld dat ik eerst had, is nu kristalhelder!

Nu hoor ik je denken "Maar Naomi, wat heb je dan gedaan in die weken dat je niet aan het bloggen was?" Nou ik ben onder andere een week naar het zonnige Portugal geweest en hier komt uiteraard nog een post van online. Daarnaast heb ik een begin gemaakt aan mijn gigantische TBR stapel en heb ik tijd doorgebracht met familie en vrienden.

De toekomst 
Dit klinkt nogal onheilspellend, maar ik wil even op een rijtje zetten wat ik allemaal van plan ben met deze blog. Hierdoor wordt het voor jullie een stuk duidelijker wat jullie van mij en deze blog kunnen verwachten. Als eerste komen er meer posts over boeken, simpelweg omdat ik een booknerd ben en dan ook ontzettend veel van boeken hou. Ook zullen er meer persoonlijke posts komen.
Daarnaast ben ik van plan een aantal vaste items te bedenken, zodat er een beetje regelmaat qua onderwerpen komt. Wat dit precies gaat worden? Ik heb nog geen idee, maar je zult het vanzelf voorbij zien komen.
Ik heb uiteraard ook nagedacht over wanneer ik precies wil posten, aangezien dat nu nogal op random dagen is. Na lang nadenken heb ik besloten om sowieso op vrijdag te posten. Mijn streven is om drie dagen per week iets te posten; woensdag, vrijdag en zondag. Ik ga echter niets beloven aangezien ik in het verleden al gemerkt heb dat ik dit niet altijd kan waarmaken en ik wil jullie niet blij maken met een dood vogeltje.

YouTube
Ook op mijn YouTube kanaal was het ontzettend stil. Ik twijfelde na een aantal video's nog steeds tussen Nederlandse of Engelse video's. Ik ben hier nog steeds niet echt over uit en ik ben dan ook van plan om het te mixen. Hierdoor zal ik er vanzelf achter komen wat mij het beste ligt. YouTube staat echter wel op een laag pitje, dus verwacht nog geen wekelijkse video's.

Ik hoop dat jullie nu iets meer duidelijkheid hebben! Heb je opmerkingen of vragen? Laat dan gerust een reactie achter!

❤️ Naomi

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...