19 augustus 2016

Review Pilaten + kortingscode!


Iedereen heeft wel eens last van stress. Of dat nu tijdens een tentamenweek is, stress bij het inpakken van je koffer voordat je op vakantie gaat of om welke reden dan ook. Zelf vind ik het heerlijk om dan even te ontspannen met een maskertje. Na wat speurwerk kwam ik terecht bij Pilaten.nl. Bij deze webshop kun je allerlei soorten maskertjes en gezichtsverzorging kopen. Ik kreeg een aantal producten opgestuurd. Lees snel wat ik precies heb uitgeprobeerd en wat ik er van vond!

Ik kreeg het pakketje super snel binnen! Dit vind ik echt heel erg fijn, want mocht je ineens zin hebben in een heerlijk maskertje, dan heb je hem binnen een dag al in huis. Daarnaast paste het pakketje door de brievenbus waardoor ik niet speciaal thuis hoefde te blijven om op het pakketje te wachten.

In bovenstaande afbeelding is te zien wat er allemaal in het pakketje zat. Als eerste zat er een Blackhead masker in. Ik had al onwijs veel over dit zwarte peel-of masker gehoord en ik was dan ook erg benieuwd om dit uit te proberen! Als tweede masker zat er een soort hydraterend masker in. Deze was bij mij minder bekend waardoor ik ook erg nieuwsgierig was om deze uit te proberen. Tot slot zat er ook nog een kwastje bij om het Blackhead masker aan te brengen (doei vieze handen) en een Nederlandse gebruiksaanwijzing voor beide maskers. Op de verpakking zelf stond namelijk een Chinese handleiding.

 Dit masker was een soort doekje die je over je gezicht moet leggen. Uiteraard zaten er wel gaten in voor je ogen, neus en mond. Jammer genoeg zat het gat voor je mond een beetje op een rare plek, waardoor ik het masker niet optimaal kon aanbrengen, maar dat mag de pret niet drukken. Het was nogal en struggle om het masker uit te vouwen en een beetje fatsoenlijk op je gezicht aan te brengen. Maar uiteindelijk is het een soort van gelukt. Probeer niet te hard te lachen bij de volgende foto.

Je hebt gelachen hé? Het ziet er niet echt mooi uit en het eerste woord dat in me opkomt als ik dit zie is "spook", maar dat zegt natuurlijk helemaal niets over de werking van dit masker. Toen ik hem na vijftien tot twintig minuten van mijn gezicht haalde, bleef er een beetje van de gelachtige substantie van het masker achter op mijn gezicht. Dit heb ik, volgens de gebruiksaanwijzing, zachtjes uitgesmeerd over mijn gezicht om het vervolgens in te laten trekken.

Ik vond dit masker erg fijn en verfrissend. Na het gebruik voelde mijn huid erg zacht en gevoed aan. Dit masker is perfect voor na een hete zomerdag!

Dit masker belooft mee-eters te verwijderen en je huid en poriën grondig te reinigen. Ik had hier al best veel over gehoord, dus ik was erg benieuwd. Het kwastje dat ook in het pakketje zat, kwam nu goed van pas. Ik smeerde als eerste een dikke laag op mijn kin en neus, omdat hier de meeste mee-eters/ verstopte poriën zitten. De rest van de inhoud smeerde ik uit over de rest van mijn gezicht. Dat zag er als volgt uit!
Dit ziet er iets minder spookachtig uit dan op de vorige foto. Het is de bedoeling dat je wacht totdat het masker opgedroogd is en dan kun je hem vervolgens langzaam los trekken. Helaas was het nogal slecht te zien waar het masker wel en waar het niet droog was, waardoor het eraf halen nogal moeizaam ging. Er bleven allerlei stukjes masker achter op mijn gezicht die er super moeilijk afgingen. Daarnaast had ik niet echt het idee dat er minder mee-eters op mijn neus en kin zaten.

Ik had veel meer van dit blackhead masker verwacht! Het heeft eigenlijk niet echt iets voor mijn gezicht gedaan. Doordat de achtergebleven stukjes zo moeilijk te verwijderen waren, werd mijn huid rood en geïrriteerd. Dit masker is dus helaas niet mijn ding, maar wie weet is het wel iets voor jou.

Lijkt het jou nou ook leuk om één van deze producten te proberen? Dat kan nu met 10% korting! Ga snel naar Pilaten.nl en vul de code fashionistanaomi in voor 10% op je bestelling. Kun je meteen een voorraadje inslaan ;)

Ik wil Pilaten.nl bedanken voor het opsturen van dit pakketje!

♥Naomi

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...