26 augustus 2016

Wishlist


We hebben allemaal wel een aantal dingen die we ooit nog eens willen hebben. Of dit nou dat ene designer jasje of een bepaald boek is. Vandaag zette ik een aantal van mijn wanted items op een rijtje. Lees snel verder om te zien wat er op mijn wishlist staat!


Fujifilm Instax Mini
Dit item staat al eeuwen op mijn wishlist, maar ik heb hem nog steeds niet aangeschaft. Tegenwoordig is deze awesome polaroid camera gewoon verkrijgbaar bij de Hema, dus ik denk dat ik binnenkort toch maar even eentje ga aanschaffen.


Longboard
Sinds Danique van Feral Dreamer zo razend enthousaist was over haar longboard, wil ik er ook eentje. Het lijkt me echt heerlijk om lekker te cruisen op een warme zomeravond. Het lijkt me ook best handig in de stad. Nooit meer op zoek naar een plekje voor je fiets in een overvolle fietsenstalling!

Victoria's Secret Bodymist

Ik heb ooit in een Victoria's Secret winkel zo'n heerlijk body mist geroken! Ik heb hem toen niet meegenomen, want ze zijn nog best prijzig. Maar sindsdien staat hij dus op mijn wishllist. Klein probleempje, ik weet niet meer precies welke het was. Oeps.

Macbook Air
Sinds ik de nieuwe rosé gouden macbook heb gezien, ben ik verliefd. Deze zou de collectie compleet maken, aangezien ik ook een rosé gouden iPhone en iPad heb. Daarnaast heeft mijn huidige laptop nogal eens last van kuren, dus een nieuwe laptop zal welkom zijn. Helaas zijn macbooks nogal prijzig, dus ik zal nog even moeten door sparen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...