4 september 2016

Top 5 favoriete apps


Tegenwoordig kan ik me geen leven meer voorstellen zonder mobiele telefoon. Ik gebruik mijn iPhone dan ook dagelijks. Maar aangezien een iPhone weinig voorstelt zonder apps, besloot ik om een top 5 te maken van mijn favoriete apps. Lees je mee?1. Snapchat
Met stipt op één staat Snapchat. Ik denk dat ik de meeste van jullie wel bekend zijn met deze app, maar voor degene die het nog niet kennen; met snapchat verstuur je foto's naar je vrienden die ze maar een aantal seconden kunnen zien. Daarna is het voorgoed verdwenen (tenzij je de foto hebt opgeslagen natuurlijk). Ik ben echt Snapchat verslaafd en zie het behouden van alle snapstreaks als een sport. Daarnaast vind ik alle leuke filters die je selfiegame naar de next level brengen ook fantastisch. Wil je me toevoegen op Snapchat? Dat kan via de snapcode hieronder. Liever handmatig invoeren? Mijn gebruikersnaam is naomi473.

2. Instagram
Nog een app die iedereen waarschijnlijk wel kent. Instagram is een soort twitter, maar in plaats van tweets plaats je foto's. Ik kan echt uren door mijn insta feed scrollen en zoeken naar accounts met de mooiste foto's. Natuurlijk post ik zelf ook regelmatig een foto of een selfie. Ook op instagram kun je me volgen. Als je op de foto hieronder klikt, ga je automatisch naar mijn insta account. Zoek je me liever zelf op? Dan kun je me vinden onder @_naomistagram
3. MyFitnessPal
Deze app heb ik ontdekt sinds ik weer ben begonnen met een gezonde lifestyle. Met deze app kun je alles wat je op een dag eet bijhouden. Het is echt super simpel. Stel je hebt een als ontbijt een broodje met pindakaas gegeten, dan voor je in het zoekbalkje "brood met pindakaas" in en je krijgt een lijstje met producten waar jij dan vervolgens de juiste uit kunt kiezen. Op deze manier word je een stuk bewuster van wat je eet op een dag. Daarnaast krijg je inzicht in het aantal calorieën dat je op een dag  binnen krijgt, maar kun je ook zien hoeveel eiwitten, vetten en dergelijke je binnen hebt gekregen. Behalve het bijhouden van eten, kun je ook je gewicht bijhouden. Een super app om je te helpen inzicht te krijgen in je dagelijkse voedselpatroon.

4. VSCO
Voordat ik een foto op Instagram zet, moet hij er natuurlijk op en top uitzien. Om dit voor elkaar te krijgen gebruik ik de VSCO app. Met deze app kun je niet alleen filters toepassen, maar je kunt bijvoorbeeld ook de belichting, schaduwen en nog veel meer aanpassen. Zeker een aanrader voor iedereen die van de perfecte houdt.

5. 9292
Deze app heeft mijn leven verbeterd en is een aanrader voor iedereen die regelmatig met het openbaar vervoer reist. Trein gemist? Geen probleem, want 9292 geeft binnen no time een alternatief. Je bevindt je in een boerengat en hebt geen idee waar de dichtsbijzijnde bushalte is? 9292 schiet je wederom te hulp. Voor alle aankomende studenten ook zeker een aanrader, want heb je écht geen zin om naar college te fietsen? Ook dan is 9292 je beste vriend!

Wat zijn jouw favoriete apps?

♥Naomi

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...