4 oktober 2016

TBR oktober


Het is eindelijk oktober! De maand waarin het eindelijk weer herfstig wordt. De blaadjes vallen van de bomen, de regen tikt tegen het raam en het wordt weer kouder. Kortom perfect weer om met een dekentje, een goed boek en een kop thee op de bank te kruipen. Lees snel welke boeken ik deze maand wil lezen!
Harry Potter En De Steen Der Wijzen
Ik weet het. Het is heel erg dat ik nog nooit de Harry Potter boeken heb gelezen. Op de Deventer boekenmarkt heb ik de hele serie voor een klein prijsje bij elkaar gesprokkeld. Ik ben nu ongeveer halverwege deel 1 en mijn doel is om hem deze week nog uit te krijgen.

Harry Potter En De Geheime Kamer
Oktober is de maand voor de Harry Potter inhaalslag. Na deel 1 ga ik meteen verder in deel 2. Dan ben ik ook meteen bij met de films die ik heb gezien (ja, ik heb nog maar anderhalve film gezien. Ik schaam me). 


Elke Dag Maandag
Ook in dit boek ben ik stiekem al begonnen. Tot nu toe vind ik dit boek echt hilarisch en ik kan dan ook niet wachten totdat ik hem uit heb. Gaat het Elli lukken om haar verschrikkelijke maandag te redden?

Verdermeer
Deze beauty kreeg ik een paar weken geleden thuis gestuurd in de Verdermeer box. Ik heb helaas nog geen tijd gehad om er in te beginnen, maar deze maand moet het dan eindelijk gaan gebeuren! Ik heb tot nu toe alleen nog maar goede dingen gehoord over dit boek en ben dus heel erg benieuwd!Hof Van Doorns En Rozen
Oke, vijf boeken is misschien een beetje ambitieus maar mocht ineens super snel lezen, dan staat deze ook nog op mijn lijstje. Dit boek heb ik voor een tientje op de kop getikt tijdens de Young Adult boekenweek. Ook over dit boek heb ik alleen maar goede dingen gehoord. Daarnaast ben ik weer helemaal in een fantasy mood, dus dit boek past daar perfect bij.


Wat staat er op jouw TBR lijstje deze maand?

♥Naomi

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...