8 november 2016

Mac stashZoals jullie misschien wel weten, ben ik een echte lipstick junkie. Ik heb al vele exemplaren in mijn collectie, maar dit waren eigenlijk allemaal budget merken. Een vriendinnetje van me vertelde me over de lippenstiften van MAC en liet me die van haar proberen. Ik was meteen verkocht en rende meteen naar de Douglas om er zelf eentje te kopen. Inmiddels heb ik er meerdere in mijn bezit. Wil je weten welke en waarom ik MAC zo geweldig vind? Lees dan snel verder!

Hieronder zie je een swatch van alle kleuren die ik op dit moment in mijn bezit heb.En even een foto van mijn lippen zonder lippenstift.Please me
Mijn allereerste Mac lipstick was Please Me. Dit was de kleur die ik bij mijn vriendinnetje geprobeerd had en ik moest hem gewoon ook hebben. Het is een roze-achtige kleur die neigt naar nude. Perfect voor overdag, maar ook zeker voor een avondje stappen. Deze kleur is mat waardoor hij lang blijft zitten, maar ook iets stroever voelt bij het aanbrengen.
Faux
Ik was op zoek naar een Kylie Jenner kleur, dus een beetje bruinachtig nude. Na lang twijfelen tussen Faux en Velvet Teddy besloot ik toch voor Faux te gaan. Ik heb er zeker geen spijt van, want ik draag hem echt super vaak. Ik heb er al super veel complimentjes over gekregen. Omdat deze kleur een satin finish heeft, blijft hij iets minder lang zitten dan de matte kleuren, maar nog steeds best lang. Het aanbrengen gaat ook iets makkelijker dan bij de matte.
Twig
Twig is mijn meest recente aankoop. Na Faux, was ik op zoek naar een kleur die nog net ietsjes donkerder was. De ondertoon van Twig is iets roder dan die van Faux, waardoor hij meteen wat herfstiger oogt. Ik vind deze kleur dan ook echt een topper om te dragen nu het herfst is. Twig heeft een satin finish, waardoor hij net als Faux iets minder lang blijft zitten dan de matte. Daarentegen gaat het aanbrengen van de Satin lipsticks net even iets smoother dan bij de matte lipsticks.


Diva
Na Please Me was ik zo enthousiast dat een tweede niet kon uitblijven. Een paar weken later kocht ik dan ook Diva. Diva is een hele mooie donkerrode kleur die ik bijna altijd draag als ik op stap ga. Ook deze kleur is mat waardoor hij de hele avond blijft zitten.Smoked Purple
Deze kleur kreeg ik van mijn moeder. Ze had hem eigenlijk voor haarzelf gekocht, maar ze vond hem toch niet zo bij haar passen dus toen mocht ik hem hebben. Smoked Purple is een donkere kleur die, zoals de naam al zegt, paarsachtig is. Het is niet felpaars maar een beetje een mix tussen paars en bruin. Deze kleur is wederom mat waardoor ook deze lang en goed blijft zitten.

Welke kleur MAC lipstick is jouw persoonlijke favoriet?

♥Naomi

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...