20 november 2016

Tag: IT'S MY BIRTHDAY!


Er is er één jarig hoera hoera, dat kun je wel zien dat ben ik! Je leest het goed, ik ben vandaag jarig! Vandaag ga ik mijn laatste jaar als tiener in, want ik word vandaag 19. Het leek me leuk om een birthday tag in te vullen. Lees je mee?

Welke dag is het nu?
Het is vandaag zondag 20 november.

Welke dag ben je geboren?
Op een donderdag.

Wat staat er bovenaan je verlanglijstje dit jaar?
Een labradoodle puppy. Kijk even hoe cute.

Vier je je verjaardag altijd op de dag zelf?
Voor familie vier ik het altijd op de dag zelf. Voor mijn vrienden vier ik het meestal op de zaterdag ervoor of erna.

Wat is het mooiste cadeau dat je ooit hebt gehad voor je verjaardag?
Dat waren kaartjes voor de musical Mary Poppins. We waren voor de vijftigjarige trouwdag van mijn opa en oma (die een dag voor mijn verjaardag is) een weekend in Scheveningen. Iedereen had mij wijsgemaakt dat de musical was uitverkocht. Het was dan ook echt een grote verrassing toen dit niet het geval bleek te zijn en ze bij het ontbijt vertelden dat we die avond naar Mary Poppins zouden gaan. Deze verjaardag was dan ook de leukste verjaardag ooit.

Hoe vier jij jouw verjaardag en heb je tradities?
Ik vier mijn verjaardag op een typische Hollandse manier in een kringetje. Wat hapjes op tafel en de taart kan natuurlijk ook niet ontbreken. Echt tradities heb ik eigenlijk niet.

Heb je wel eens iets gevraagd, maar niet gekregen?
Toen ik klein was heb ik denk ik wel eens een paard voor mijn verjaardag gevraagd, maar natuurlijk niet gekregen. Maar verder heb ik eigenlijk bijna altijd wel gekregen wat ik gevraagd heb.

Wat is je lievelings taart?
Monchou taart en kersenvlaai staan op een gedeelde eerste plek. Ik kan hier geen keuze tussen maken.


Welke hapjes vind jij echt bij een verjaardag horen?
Echt klassiekers zoals stukjes kaas en worst kunnen eigenlijk niet ontbreken. Daarnaast vind ik zelf ham met ananaskaas een echte must. Als je dit nog nooit gegeten hebt, moet je dat echt even gaan doen want het is echt super lekker! Tot slot vind ik augurk met boterhamworst ook eigenlijk wel bij een verjaardag horen. Ooh en taart natuurlijk, maar dat valt niet onder hapjes denk ik.

Wat zou jouw ultieme verjaardagscadeau zijn?
Een puppy. Ik denk echt dat ik zou gaan huilen van blijdschap.

Krijg je veel kaartjes/appjes/telefoontjes op je verjaardag?
Sinds technologie de wereld een beetje heeft overgenomen, krijg ik eigenlijk geen kaartjes meer. Best wel jammer als je het mij vraagt. Ik krijg wel altijd veel appjes en berichtjes op Facebook.

♥Naomi

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...