29 december 2016

New year's resolutions 2017

De kerstdagen zijn weer voorbij en dat betekent dat het nieuwe jaar weer voor de deur stond! 2016 was voor mij niet echt een topjaar, dus ik heb ontzettend veel zin in 2017! Uiteraard heb ik zoals ieder jaar een aantal goed voornemens voor het nieuwe jaar. Of ik me eraan ga houden is een tweede, maar ik heb ze in ieder geval even op een rijtje gezet. Lees snel verder!

Propedeuse halen
Zoals jullie misschien wel weten, studeer ik sinds augustus rechten aan de Rijksuniversiteit Groningen. Het is vanaf dag één al mijn doel om mijn propedeuse in het eerste jaar te halen. Dit is echter het laatste jaar dat je nog een getuigschrift krijgt als je je propedeuse haalt, dus dat is extra motivatie om alle 60 studiepunten te halen!

1000 volgers op Instagram hebben
Sinds een paar maanden ben ik helemaal into Instagram. Ik heb het altijd al leuk gevonden om foto's te maken, dus niet zo gek dat Insta mijn favoriete social media kanaal is. Op dit moment probeer ik een soort van orde in de chaos te creëren en een zogenaamde feed te maken. Je kunt me volgen door hier te klikken.

Een eigen domein
Ik ben inmiddels al een tijdje bezig met bloggen en ik vind het dan ook tijd voor the next step, een eigen domein! Stiekem ben ik hier al een tijdje mee bezig, maar het wil nog niet zo goed lukken. Ik ervaar nog een beetje een struggle met de naam waaronder ik verder wil gaan bloggen. Mocht er ook maar iets veranderen, dan zijn jullie natuurlijk de eerste die het horen!

50 boeken lezen
Ik heb echt té veel ongelezen boeken in mijn boekenkast staan, dus daar moet ik echt even iets aan gaan doen in 2017. Helaas heb ik niet meer zo veel tijd om te lezen als dat ik graag zou willen, waardoor de TBR-stapel nou niet echt bepaald kleiner wordt. Daarom heb ik een doel voor mezelf gesteld; 50 boeken lezen in 2017. Ik ben benieuwd of het mij gaat lukken!


100% blij zijn met mezelf
2017 wordt voor mij ook een jaar waarin ik aan mezelf wil gaan werken. Dit klinkt echt super heavy, maar dat valt echt heel erg mee. Ik merk dat ik niet helemaal 100% lekker in mijn vel zit en ik denk dat ik hier zelf best iets aan kan doen. Zo wil ik meer gaan sporten, gezonder gaan eten en meer open-minded zijn. 2017 wordt mijn jaar!

Wat zijn jouw goede voornemens?

♥Naomi

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...