5 januari 2017

Blossom Books Book Tag


Een tijdje geleden werd ik door Sarina van Live The Book Life getagd voor de Blossom Books Book Tag. Door alle tentamens, feestdagen en weet ik wat nog meer tussendoor was ik het een klein beetje vergeten, maar gelukkig kwam ik hem weer tegen. Lees snel om te kijken wat ik heb ingevuld!

1. Hoe avontuurlijk ben jij? Zou je een andere wereld durven verkennen? (De 100, Kass Morgan)
Zolang ik niet de hoogte in hoef, vind ik het best wel tof om nieuwe dingen te proberen. Daarnaast hou ik ontzettend veel van reizen en vind ik het echt geweldig om nieuwe landen te verkennen. Zolang ik dus niet de hoogte in zou hoeven, zou ik best een andere wereld durven verkennen.

2. Als je een fictief karakter kon vermoorden, welke zou dat zijn? (List & Leugens, Leigh Bardugo)
Tiffany uit de Did I Mention I Love You serie. Ik heb net boek twee uit de serie uit en tijdens het lezen wou ik dat Eden een baksteen naar haar hoofd zou gooien. Of dat ze Tiffany van het dak van de torenhoge flat zou duwen. Zo kan ik nog wel 100 manieren bedenken waarop ik Tiffany zou willen vermoorden. Ik voel intense haat voor dit personage zoals je waarschijnlijk wel al gemerkt had.

3. Wie is je OTP (one true paring)? (Ik Geef Je De Zon, Jandy Nelson)
Violet en Finch uit All The Bright Places. Ik vond het echt prachtig hoe Violet van Finch bleef houden en weigerde om hem op te geven. Als je het mij vraagt is dit echt beste koppel ever, in elk mogelijk opzicht.

4. Wie wil je in je schrijvers squad hebben? (Kids Of Appetite, David Arnold)
Sowieso Jennifer Niven want haar boeken zijn echt geweldig. Elk boek heeft natuurlijk wat drama nodig. Ook zou ik Sarah J. Maas in mijn squad willen, want zij schrijft echt bad ass boeken. Een bad ass powerchick kan natuurlijk niet ontbreken. Tot slot zou ik Jennifer Brody nog toevoegen voor een vleugje humor, want ook dat kan niet ontbreken!

5. Wat is je favoriete sprookje? (The Lunar Chronicles, Marissa Meyer)
Deze vraag is echt een kwelling voor een Disney lover zoals ik. Ik denk dat ik dan toch voor Assepoester ga. Dit sprookje heb ik volgens mij wel twintig keer gezien en gelezen toen ik klein was. Assepoester wordt op de voet gevolg door Belle En Het Beest. Ik kan dan ook niet wachten totdat de verfilming met Emma Watson in de hoofdrol in de bios draait.

Ik geef deze tag door aan Sanne van Sanne And The Books en Nanouk van Dutch Book Chick.
Uiteraard mag je deze tag ook invullen als je niet getagd bent :)

♥Naomi

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...