8 januari 2017

Bucketlist Country Edition


Zie hier mijn nieuwste rubriek! Bucketlist ..... Edition! Hierin bespreek ik telkens een ander onderwerp van mijn bucketlist. Landen die ik nog wil bezoeken, boeken die ik nog wil lezen, films die ik nog wil zien enzovoort enzovoort. Vandaag bijten we het spits af met de Country Edition. Vijf landen die ik ooit nog wil bezoeken. Lees je mee?

1. IJsland
IJsland staat echt al ontzettend lang op mijn bucketlist. Het lijkt me echt super tof om een rondrit door dit prachtige land te maken op de rug van een echt IJslands paard, walvissen te spotten op zee en een bezoek aan de ooh zo bekende Blue Lagoon kan natuurlijk ook niet ontbreken. Helaas is een reis naar IJsland nogal prijzig en is het in het land zelf ook redelijk duur. Ik heb een super toffe rondreis gezien, maar daar moet ik dus nog eventjes voor sparen!
Blue Lagoon in IJsland

2. Australië
Ook Australië staat al een tijdje op de lijst. Werkelijk alles aan dit land spreekt me aan; de mensen, de natuur en natuurlijk de dieren. Het lijkt me dan ook onwijs gaaf om een rondreis door dit prachtige land te maken. De grote steden zoals Sydney en Melbourne kunnen natuurlijk niet ontbreken, maar ik zou ook graag het binnenland en kleine dorpjes willen bezoeken. Ik denk dat je dan pas een échte indruk van het land krijgt. Daarnaast wil ook zeker met koala's knuffelen en kangoeroes spotten.


3. Zuid Afrika
Een safari staat al een tijdje op mijn bucket list en waar kun je dat nou beter doen dan in Zuid Afrika? De big five spotten in het Kruger National Park? Count me in! Daarnaast lijkt het me echt super tof om een inheemse Afrikaanse stam te bezoeken. Het lijk me namelijk echt fantastisch om te zien hoe deze mensen leven. Wederom lijkt een rondreis me leuk, want ik wil natuurlijk zoveel mogelijk van dit prachtige land zien!

4. Amerika
Ik kan een eindeloze rij met Amerikaanse steden opnoemen die ik ooit nog eens zou willen bezoeken. New York, Los Angeles, San Fransisco, Portland, Nashville en zo kan ik nog wel even doorgaan. Naast de grote steden lijkt het me ook geweldig om de prachtige natuur van Amerika te bewonderen. In elke staat is er wel weer iets moois te zien. Een Amerikaanse roadtrip kan dan natuurlijk ook niet ontbreken op dit lijstje!

5. Japan
Misschien een land dat je niet zo snel zou verwachten, maar Japan lijkt me echt tof om een keer te bezoeken. Japan is namelijk zo ontzettend divers! Van het bruisende Tokio tot het rustgevende binnenland; ik wil het allemaal zien! Daarnaast zou het me echt fantastisch lijken om te zien hoe de mensen hier leven. De geisha's, de excentrieke mensen en natuurlijk de sushi. Klinkt als muziek in mijn oren!

Welk land staat op jouw travel bucketlist?


♥Naomi

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...