2 januari 2017

Nieuwe naam en eigen domein!


Ja, jullie hebben het goed gezien! Vanaf nu heet mijn blog geen Fashionista Naomi meer, maar Naomi Anna! Daarnaast heb ik ook eindelijk mijn eigen domein. Benieuwd waarom ik mijn naam heb veranderd en of er nog meer dingen gaan veranderen? Lees dan snel verder!

Ik was al een tijdje in dubio over het wel of niet veranderen van mijn naam. Ik had namelijk achter de schermen de domeinnaam Fashionista Naomi al laten vastleggen. Hoe meer tijd er verstreek, des te meer raakte ik ervan overtuigd dat het tijd was voor een andere naam. Onder de naam Fashionista Naomi voelde ik best wel veel druk om over fashion te schrijven. Alhoewel ik fashion natuurlijk geweldig vind en ik hier ook heel graag over schrijf, wou ik me niet enkel op fashion focussen.
Wat ik dan wel wou? Over alles kunnen schrijven wat ik leuk vind, zonder dat ik me een beetje schuldig voel wanneer ik een boekrecensie plaats. Vandaar dat ik Fashionista Naomi als domein heb weggedaan en naomianna.nl ervoor in de plaats heb gekocht.

In mijn post over mijn goede voornemens (die je hier kunt lezen) schreef ik al over een eigen domein. Dat ik dit ook al op de tweede dag van het nieuwe jaar waar zou maken, had ik zelf eigenlijk ook niet verwacht. Maar wat ben ik blij en trots! Ik hoop dat er meerdere deuren voor me open zullen gaan en dat ik met mijn nieuwe naam nĂ³g meer plezier zal hebben in het bloggen!

Nu vraag je je vast af of er behalve mijn naam nog meer zal gaan veranderen. Ik zal jullie meteen gerust stellen, ik ga gewoon door zoals jullie gewend zijn. Het enige wat er is veranderd is mijn naam en daarnaast heeft mijn blog een nieuw look gekregen. Wil je nou op de hoogte blijven van mijn blog? Like dan hier mijn facebookpagina of volg me via instagram door hier te klikken. Je kunt me natuurlijk ook volgen op Bloglovin' zodat je geen enkele post meer hoeft te missen! Dat kun je doen door hier te klikken

Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn als ik! Show your love en volg me op de kanalen hierboven en wie weet komt het binnenkort nog van pas..... ;-)

♥ Naomi

2 opmerkingen:

  1. Deze naam vind ik persoonlijk ook mooier, makkelijker te onthouden. Heel veel succes en plezier met je domein! Liefs Jolieke

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...