25 januari 2017

Shoplog


Het is even wat stiller op de blog doordat tentamens op dit moment al mijn tijd op slokken. Maar om het een beetje goed te maken heb ik een shoplog voor jullie! Om mijn tentamenstress een beetje te verzachten, besloot ik even te rond te kijken op het internet en natuurlijk kon ik het niet laten om wat te bestellen. Kijk je mee?


Dit Levi's shirt stond al een tijdje op mijn wishlist, maar ik stelde het steeds een beetje uit. Toen ik hem voorbij zag komen op Zalando twijfelde ik geen moment en gooide ik hem in mijn winkelwagentje. Het model is echt perfect! Een beetje oversized en een ook een heerlijk stofje. Ik denk dat ik dit shirt ga combineren met een spijkerjasje en een zwarte broek voor een casual look.

Ook Calvin Klein underwear stond al een tijdje op de lijst. Ik had hier namelijk zoveel goede dingen over gehoord! Ook deze deed ik in mijn winkelmandje bij Zalando. Alle verwachtingen zijn meer dan waar gemaakt. De stof is heel fijn, de pasvorm is perfect en het is hele goede kwaliteit. Zeker een aanrader dus!
 Mijn all time favoriete winkel kon natuurlijk niet achterblijven, dus ik bracht ook een bezoekje aan de H&M. Hier kom ik eigenlijk nooit zonder lege handen weer naar buiten. Deze trui viel me meteen op door de witte randjes aan de uiteinden. Ik vind dit echt een super leuk detail en ik pakte hem dan ook meteen uit het rek. De lengte is echt perfect; niet te kort en niet te lang. En hij was maar €10! Dat kon ik natuurlijk niet laten liggen!
Dit sweatshirt is niet alleen super leuk, maar ook nog eens mega comfortabel. Het is op de foto niet heel goed te zien, maar de binnenkant is een beetje fleece-achtig waardoor het een heerlijk warme trui is. Daarnaast vind ik de tekst awesome. Who run the world? Girls!

Denk je nou 'Die trui is awesome, ik wil hem ook'? Klik dan op de foto en je gaat naar de verkooppagina. De "Power to the Girls" trui is somehow onvindbaar op de site van H&M dus daarvoor zul je (helaas of gelukkig) naar de winkel moeten.

♥Naomi

1 opmerking:

  1. Leuke aankopen heb je gedaan! Die Calvin Klein onderbroek lijkt me echt fijn zitten,net zoals het sweatershirt. X

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...