11 januari 2017

What I eat in a day


Ik heb besloten om in 2017 mijn healthy lifestyle weer op te pakken! Een aantal bloggers hadden hetzelfde idee en we besloten om een whatsappgroep aan te maken waarin we met elkaar delen wat we hebben gegeten die dag. Dit bracht mij op het idee om een "What I Eat in a Day" post te maken. Lees je mee?

Ontbijt
Op de een of andere manier heb 's ochtends nooit echt zin om te eten. Ik snap ook niet hoe sommige mensen in de ochtend meerder boterhammen naar binnen kunnen werken. Vandaar dat ik het altijd fijn vind om een cracker of iets dergelijks te eten. Vandaag begon ik de dag met twee volkoren Knäckebröd die ik besmeerde met magere ham smeerkaas van de Lidl. Dit klinkt misschien een beetje gek, maar het is echt heerlijk! Daarnaast had ik nog een grote mok met halfvolle melk.

 Lunch
Als lunch nam ik een kom magere yoghurt met kokossnippers, granaatappel en wat honing. Deze combinatie is echt super lekker! Door de honing wordt de yoghurt net even iets zoeter en dit is heerlijk in combinatie met de kokossmaak van de kokossnippers. De granaatappel is voor de vitaminen want wanneer je de pitjes eet, zorgt dit voor een boost van vitaminen en andere gezonde voedingsstoffen! Ook maakte ik een mok kippenbouillon.
Avondeten
Oeps, vergeten om een foto te maken van mijn avondeten dus daarom een random plaatje van hoe het er ongeveer uitzag. Ik at Italiaanse wokgroente met fusilli. Lekker makkelijk, maar wel lekker!
Tussendoortje
Tussendoor drink ik vooral veel thee. Ik ben namelijk een echte theeleut. Rond 15:00 uur pakte ik een plakje honing caramel ontbijtkoek met een laagje boter voor bij mijn thee. Dit vult goed waardoor ik de tijd tot het avondeten door kom zonder te snoepen. 's Avonds at ik nog een San Fransisco koekje bij de thee.

Zouden jullie dit vaker willen zien? Laat het weten in de reacties!

♥Naomi

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...