4 februari 2017

Unboxing Celebrate Books box


In november bestelde ik mijn eerste Celebrate Books box en om heel eerlijk te zijn was ik hier niet heel erg tevreden over. Ik vond de producten die in de box zaten mijn geld eigenlijk niet waard. Desondanks besloot ik Celebrate Books een tweede kans te geven en bestelde ik de januari box met het thema 'Once upon a time'. Het was vooraf bekend dat het boek Cinder erin zou zitten en ik was toch al van plan om die te kopen, dus ik waagde het erop. Vorige week kreeg ik hem binnen, maar door tentamens kon ik helaas niet eerder een unboxing post schrijven. Benieuwd wat er in de box zat en wat ik ervan vond? Lees dan snel verder!

De januari box zou geleverd worden op de dag dat Cinder uit zou komen. Super, want dan kan ik meteen beginnen met lezen zonder de angst voor spoilers die rondzweven op het internet. Helaas had de box een week vertraging, doordat één van de goodies niet op tijd geleverd kon worden. Onwijs vervelend, maar kan gebeuren natuurlijk. Vervolgens zag ik op Instagram voorbij komen dat slechts de helft was verzonden op donderdag. Natuurlijk zat mijn box bij de helft die op vrijdag werd verzonden en kreeg ik hem zaterdag. Jammer, want ik denk dat een dag extra vertraging niet nodig was geweest. Gelukkig maakte de inhoud van de box veel goed!
Dit is wat er allemaal in de box zat. Ik ben deze keer best wel tevreden over de inhoud. Ik heb dit keer veel meer het idee dat ik waar voor mijn geld heb gekregen! De exclusieve Cinder boekenlegger met illustraties van twee personages, vind ik een leuk collecters item.
Als eerste zat het boek Cinder er natuurlijk in. Dit keer was het boek ingepakt in super leuk papier, waardoor het een beetje voelde als een cadeautje. Dit vind ik echt zo'n klein dingetje dat ervoor zorgt dat ik meteen enthousiast ben. Wie vindt het nou niet leuk om het papier van een nieuw boek af te scheuren? Instant happiness momentje!
Ik begin meteen met de goodies die ik het leukste vind. Het notitieblokje is een soort to do list, wat echt super handig is voor een chaoot zoals ik. Ik vind het super fijn om per dag op te schrijven wat ik moet doen. Daarnaast vind ik het super leuk dat er een 'to read' stukje is toegevoegd. Ik zal dit notitieblokje dan ook zeker vaak gaan gebruiken. Daarnaast ga ik het schriftje ook zeker gebruiken. Koningin Levana staat op de voorkant. Volgens mij is zij een personage uit het boek, dus ik ben nu ook best wel benieuwd naar wie ze precies is. Maar snel beginnen met lezen om erachter te komen!
Het Best of Ya magazine zat ook in de box. Altijd leuk om te lezen. Ook zaten er Carve The Mark tattoos in de box. Ik denk eerlijk gezegd niet dat ik ze ga gebruiken aangezien ik een beetje te oud ben voor nep tatoeages. Daarnaast zaten er twee quote kaarten in. De blauwe komt uit de januari box, maar is helaas niet gesigneerd. Dit vind ik best wel jammer, want ik vond dit bij andere boxen altijd een leuke toevoeging. De witte kaart is nog van de november box en is gesigneerd door de auteur van Duizend Hoog. Ik vroeg me al af of ik de gesigneerde kaart nog zou krijgen aangezien het inmiddels al februari is. Ik ben dan ook blij dat ik hem nu eindelijk heb, maar ik vraag me wel af of ik hem ook nog had gekregen als ik geen box meer besteld had.
Zoals op de foto hierboven al te zien was, zat er ook een speciaal voor deze box ontworpen zeepje in. Hij ruikt echt super lekker! Een beetje bubblegum achtig én er zitten glitters in! Ik ben echt veel te enthousiast over dit zeepje, maar ik vind deze goodie echt geweldig. Ook zat er een bon in waarmee je gratis een grote polaroid kan laten afdrukken. Ik heb een deur waar ik allemaal foto's op geplakt heb, dus ik ga ongetwijfeld gebruik maken van deze voucher.
En dan tot slot deze toffe Cinder button. Ik was hem stiekem een beetje vergeten aangezien hij helemaal verstopt zat tussen de piepschuimdingetjes (hoe noem je die eigenlijk?). Hij zat in een cute zakje met een sticker erop waar 'from me with love' op stond. Ik vind zulke dingen altijd een leuke toevoeging.

Ik ben een stuk enthousiaster over deze box dan over de november box en mijn mening over Celebrate Books is dan ook wel een beetje bijgeschaafd. Ik denk echter wel dat er nog flink wat winst valt te behalen op de levering/ het verzenden van de boxen. Al met al ben ik wel dusdanig overtuigd, dat de kans groot is dat ik nog een keer een Celebrate Books box ga bestellen.

Wil jij nou ook een box bestellen? Kijk dan snel op de site van Celebrate Books!

♥Naomi

2 opmerkingen:

  1. Zo te zien zaten er veel leuke dingetjes in de box! Ik zou zelf niet zo snel een box bestellen, dus ik vind het leuk om je unboxing te lezen :).
    En volgens mij heten die schuimdingetjes pinda's. Ik noem ze altijd pinda's ten minste.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super leuk zo'n box, misschien ga ik nu ook wel eentje bestellen! :)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...