19 maart 2017

Concerten die ik heb bezocht


Ik ben een echte liefhebber van concerten! De sfeer die in de zaal hangt, je favoriete artiest die je in levende lijve op het podium ziet staan. Ik vind het geweldig! Ik heb dan ook al een aantal concerten bezocht en het leek me leuk om ze voor jullie op een rijtje te zetten in deze post. Lees je mee?

One Direction (2014)
Mijn allereerste concert was van One Direction op 24 juni 2014. Ik was echt de grootste Directioner ever. Ik kende al hun liedjes uit mijn hoofd en had elke centimeter van mijn slaapkamermuur beplakt met posters van de boys. Ik was dan ook ontzettend teleurgesteld toen ik voor hun eerste concert in de Ziggo Dome geen kaarten had weten te bemachtigen. Gelukkig kwamen ze een jaar later nog een keer naar Nederland, dit keer in de Amsterdam Arena. Hier wist ik wel kaarten voor te bemachtigen en ik was dan ook door het dolle heen. We hadden staanplaatsen en stonden echt super dichtbij! Echt een fantastische ervaring.One Direction (2015)
Mijn tweede concert was ook van One Direction. Met hun On The Road Again tour kwamen ze helaas niet naar Nederland, maar een vriendinnetje had kaarten gekregen voor het concert in Brussel. Toen ze vroeg of ik mee wou, hoefde ik daar natuurlijk geen moment over na te denken. Dit concert was op 13 juni in het Koning Boudewijn Stadion Voor mij is dit concert extra speciaal, omdat dit de laatste tour van One Direction was. Daarnaast speelden ze tijdens dit concert voor het eerst 18 (mijn lievelingsnummer) wat echt een geweldige verrassing was!The 1975 (2016)
The 1975 is een Britse alternatieve rockband. Ik vind de muziek die zij maken echt super tof en ik moest dan ook naar hun concert in de Heineken Music Hall. Door vertraging met de trein misten we helaas het voorprogramma en hadden we bijna helemaal achteraan moeten staan, maar gelukkig vonden we nog twee zitplekken met goed zicht op het podium. De show was echt fantastisch. Ze speelden echt ontzettend goed en de manier waarop met licht werd gespeeld maakte het nog fantastischer. Als The 1975 ooit weer naar Nederland komt en je hebt de kans om erbij te zijn, dan zou ik dat zeker doen! Lees hier een uitgebreide post over dit concert.
5 Seconds of Summer (2016)
Ik zag 5 Seconds of Summer voor het eerst toen ze in het voorprogramma van One Direction speelden. Ik was meteen fan en kon niet wachten totdat ze met hun eigen tour naar Nederland zouden komen. In 2015 kwamen ze voor het eerst, maar helaas was dat destijds precies tijdens mijn examens. Gelukkig kwamen ze vorig jaar nog een keer in de Ziggo Dome en daar was ik uiteraard wél bij! We hadden echt een perfect plekje met een goed zicht op het podium. Dit was één van mijn favoriete concerten. De sfeer was echt zo fijn en de boys waren live super goed! Hier kun je een uitgebreid blogje lezen over dit concert.

Il Divo (2016)
Il Divo is een mannengroep die bestaat uit vier mannen uit vier verschillende landen. Ze zingen in operastijl. Ik had twee kaartjes aan mijn moeder cadeau gegeven voor kerst. Zelf vind ik het ook hele mooie muziek om naar te luisteren, dus ik ging graag mee. De praatjes tussendoor waren wel ontzettend ingestudeerd, maar de nummers die ze zongen waren wel erg mooi.


Welke concerten heb jij al bezocht?

♥ Naomi

1 opmerking:

  1. Wat gaaf dat je naar twee concerten van one direction bent geweest! Zelf was ik super fan van ze! Liefs Serena.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...