26 maart 2017

O'G3NE concert

De mensen die mij op Snapchat of Instagram volgen hebben het vast wel al voorbij zien komen. Vrijdag ben ik met mijn ouders naar het concert van O'g3ne in de Martiniplaza geweest! Benieuwd hoe de avond was? Lees dan snel verder!

Toen ik vorig jaar juni voorbij zag komen dat O'G3NE naar Groningen zou komen, twijfelde ik geen moment en bestelde ik meteen kaartjes. Ik was al fan van de meiden toen ze als Lisa, Amy en Shelley meededen aan het junior songfestival, dus dit kon ik niet aan mijn neus voorbij laten gaan. Doordat we zo vroeg kaarten hadden besteld, hadden we echt topplekken! We zaten in het midden van de vierde rij. Super dichtbij dus!

De Three Times A Lady tour wordt als volgt omschreven op de website:
"Onder begeleiding van een live band nemen de drie ladies het publiek mee op een on-Nederlandse reis vol unieke meerstemmige zang waarin prachtige ballads en uptempo nummers in een speciaal O'g3ne-jasje worden gestoken. Dat betekent meer pit, swing en op het juiste moment meer emotie. ook hun eigen hitsingles zullen niet ontbreken. Meezingen mag!"

Iets na achten kwamen de meiden het podium op in fantastische outfits. Ze werden begeleid door een ontzettend goede band, wat het plaatje helemaal afmaakte. Na de pauze kwamen de zusjes terug in wederom een sprankelende nieuwe outfit. Trouwens echt ontzettend knap dat de girls de hele avond op torenhoge hakken het podium over rennen.


De omschrijving op de website klopte echt precies. Ze wisselden prachtige ballads af met dansbare uptempo nummers. Ze zongen een aantal eigen nummers, zoals hun Eurovisie nummer Lights and Shadows en hit Magic, maar ook covers zoals Sing en Clown. Bij Sing deden de zusjes het bekende echoing, waarbij ze om de beurt een woord zingen. Lisa, Amy en Shelley zongen ook elk een solo nummer. Echt ontzettend leuk, want ze zingen normaal gesproken altijd samen. Ook in hun eentje zingen ze fantastisch!


Ik had niet verwacht dat de meiden zó goed zouden zingen. Het klonk precies zoals op de cd! Daarnaast spat het plezier ervan af. Je ziet dat de meiden ontzettend veel plezier hebben in het zingen.   Ook zingen ze met veel gevoel waardoor ik ontelbaar veel kippenvelmomentjes heb gehad. In het najaar gaat O'G3NE gewoon door met de Three Times A Lady tour. Ik zou zeker even checken of ze nog naar een theater bij jou in de buurt komen, want deze meiden zijn echt in één woord geweldig!


Sorry voor de ietwat lage kwaliteit van de foto's! Inzoomen is niet heel bevorderlijk voor de scherpte van de foto helaas.

Zou jij naar een concert van O'G3NE willen gaan?

♥ Naomi

1 opmerking:

  1. Nee helemaal niet. Maar ik houd dan ook meer van country muziek moet ik bekennen.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...