22 maart 2017

Woman Crush Wednesday

Wat is nou een betere post voor een woensdag dan een Woman Crush Wednesday post? Ik heb een aantal power vrouwen die ik echt super awesome vind en tegen wie ik ontzettend op kijk. Ze zijn niet alleen beeldschoon, maar hebben ook stuk voor stuk een carrière waar je u tegen zegt. Ik zette mijn grootste woman crushes voor jullie op een rijtje. Lees snel verder!

Gigi Hadid
Iedereen die mij een beetje kent weet dat ik echt enorm fan ben van Gigi. Dit topmodel met Hollandse roots is dé it-girl van dit moment. Ze liep mee tijdens de Victoria's Secret show, is het gezicht van de grootste merken en heeft hottie Zayn aan de haak geslagen. Gigi is een ontzettende girlboss. Zo heeft ze haar eigen kledinglijn ontworpen en gaf ze ondanks vele afwijzingen in de modellenwereld niet op (ze zou "te dik" zijn. Niet te geloven, ik weet het). Behalve haar to die for body, is ze dus ook nog een girlboss eerste klas.
Selena Gomez
Selena Gomez is ook een powervrouw eerste klas. Zo blies ze haar complete tour af, omdat ze het tijd vond voor zichzelf. Dan heb je pas lef! Na een tijdje een break te hebben genomen om aan zichzelf te werken, is ze terug van weggeweest! Zo is ze weer helemaal terug op Instagram (thank god) en bracht ze net een geweldig nieuw nummer uit samen met Kygo. De meest gelikte foto op Instagram van 2016 (ruim 6,5 miljoen likes!) staat ook op naam van miss Gomez. Daarnaast zijn acht van de tien populairste Instaposts van 2016 van Selena. Ik denk dat we gerust kunnen concluderen dat Selena de queen of Instagram is!Ariel Winter
Ik denk dat Ariel Winter de minst bekende is van dit rijtje. Je zou haar kunnen kennen van de serie Modern Family. Ariel showt haar prachtige curvy body maar al te graag. Dit is onder andere terug te zien op haar Instagram en aan de prachtige jurken die ze op de rode loper draagt. Waar ze in Modern Family nerdy Alex speelt, ontpopt ze zich in het echte leven tot een echte rebel. I like it!
Kylie Jenner
Kylie Jenner kan eigenlijk niet in dit rijtje ontbreken. Met haar super succesvolle make-up lijn, heeft ze zich ontpopt tot een echte business woman. Daarnaast is ze natuurlijk ook nog eens een prachtige vrouw met haar famous curvy Kardashian body en mooie gezichtje. Dit laat ze volop zien op haar Instagram, waar ze echt ontzettend populair is en miljoenen likes krijgt op haar selfies. Op Snapchat geeft ze haar fans een kijkje in haar leven en geeft ze sneak peeks van haar nieuwste lipkits. Tot slot gaat ze ook nog eens fashionable door het leven. Girlboss op alle fronten!
Wie is jouw ultieme woman crush Wednesday?

♥ Naomi

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...