26 april 2017

A Week With Naomi


Het is alweer een hele tijd geleden dat ik een "A week with Naomi" post heb geschreven. Omdat ik vorige week best wel veel dingen heb gedaan, leek dit mij het perfecte moment om jullie weer eens een kijkje in mijn leven te geven. Lees je mee?Maandag 17 april
Maandag was het tweede paasdag. Helaas geen chill dag voor mij, want ik moest aan het werk. Gelukkig hoefde ik maar een paar uurtjes in de avond waardoor ik overdag nog genoeg tijd had om iets leuk te doen. Ik heb dan ook heerlijk uitgebreid gebruncht met mijn ouders!Dinsdag 18 april
Dinsdag was het weer tijd voor de eerste colleges van het nieuwe en tevens laatste blok van dit schooljaar. Omdat ik mijn studievriendinnen al een paar weken niet echt had gezien door de tentamens, hadden we afgesproken om 's avonds met z'n allen te koken en te eten. Het was echt een super gezellige avond en het eten was heerlijk (de wijn overigens ook ;)


Woensdag 19 april
Woensdag was een ontzettend lange dag met alleen maar colleges. Doordat we op maandag vrij waren in verband met Pasen, moesten we de colleges die we toen eigenlijk zouden hebben inhalen. Gelukkig blijken de nieuwe vakken van dit blok echt ontzettend leuk te zijn en de dag vloog dan ook voorbij.


Donderdag 20 april
Op donderdagochtend had ik wederom college. Niet heel spannend dus. Rond 13:00 uur ging ik op de fiets richting de Van Mesdag kliniek in Groningen. Dit is een TBS-kliniek, waar ik een rondleiding en voorlichtingen zou krijgen. Ik mocht hier geen foto's maken, dus vandaar dat deze dag geen foto heeft. Het was echt een hele toffe ervaring en ik heb echt een totaal ander beeld van TBS gekregen!Vrijdag 21 april
Op vrijdag was ik vrij en had ik voor de verandering geen colleges. In de ochtend ging ik met een aantal collega's richting een basisschool waar we een workshop gaven. We hielpen bij het koningsspelen ontbijt en lieten de kleuters een banaan in de yoghurt dopen om dit vervolgens door de cruesli te rollen. De kindjes waren echt heel lief en het was dan ook een leuke ochtend.
In de avond had ik afgesproken met mijn beste vriendin Linda die ik al een tijdje niet meer had gezien. We aten sushi, mijn all time favoriet. Daarna gingen we eindelijk naar de film Beauty and the Beast. Het was weer ouderwets gezellig en de film was echt fantastisch! Een echte aanrader!
Zaterdag 22 april
Op zaterdag was het tijd voor een feestje. Een personeelsfeest wel te verstaan. Het thema was foute party, dus vandaar de outfits. We wisten van tevoren niet waar het feestje was, dus dit was tot het moment van aankomst op de locatie een verrassing. De uiteindelijke locatie was echt top en het was echt een onwijs gezellige avond. Een geslaagd Jumbo feestje!


Zondag 23 april
Zondag was een studiedagje. Ik had voor dinsdag een deadline, dus ik heb die opdracht zondag alvast afgemaakt. Daarnaast had ik nog wat andere opdrachten en leeswerk liggen. Gelukkig was er ook nog ruimte voor Netflix op deze zondag.♥Naomi

8 opmerkingen:

 1. Mooie foto's! Het zag er een drukke week uit!maar Dat personeelsfeest lijkt me wel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat gaaf dat je in een TBS kliniek mocht kijken en daar voorlichtingen kreeg! Lijkt me echt heel interessant.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wil ook echt sushi leren eten, ziet er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo'n personeelsfeestje, hoe leuk! Ik vind het zo jammer dat ik geen fan ben van Sushi, het lijkt me zo leuk om dat lekker te vinden! En hey wat leuk, een blogger in Groningen, woehoe!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk dat je in een TBS kliniek bent geweest! Lijkt me erg interessant om te zien hoe het in zijn werk gaat daar.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk da tje een workshop ging geven in een basisschool! Dat is weer eens wat anders dan college!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...