2 april 2017

Concerten in het vooruitzicht

Zoals ik al in mijn post schreef over de concerten die ik heb bezocht, ben ik een echte concertenliefhebber. Het zal jullie dan ook vast niet verbazen dat ik nog een aantal concerten in het vooruitzicht heb. Benieuwd welke concerten ik dit jaar nog ga bezoeken? Lees dan snel verder!

Ed Sheeran (4 april)
Over twee dagen is het al zo ver! Dan ga ik eindelijk naar Ed Sheeran! Ik vind Ed en zijn muziek echt geweldig dus toen ik hoorde dat hij naar Nederland zou komen, moest ik natuurlijk tickets scoren. Ik vind het echt ontzettend gaaf dat Ed alleen met zijn gitaar op het podium staat en voor uitverkochte zalen speelt. Ed neemt maar liefst twee voorprogramma's mee en ook daar ben ik erg benieuwd naar. Jullie kunnen zeker een artikel over dit concert verwachten!


Shawn Mendes (1 mei)
Shawns vorige concert was echt binnen no-time uitverkocht. Helaas was ik toen niet lucky genoeg om kaarten te bemachtigen. Gelukkig komt hij dit jaar nog een keer naar Amsterdam, dit keer in een grotere zaal namelijk in het Ziggo Dome. Gelukkig wist ik dit weer wel tickets te scoren! Ik vind Shawns muziek echt super mooi en ik denk dat hij live ook ontzettend goed is. Is het al 1 mei?


Ariana Grande (14 mei)
Van Ariana ben ik minder fan dan van Shawn Mendes en Ed Sheeran. Het lijkt me echter wel super tof om bij een concert van haar te zijn. Ariana maakt er altijd een hele show van, compleet met dansers en glitterpakjes. Om heel eerlijk te zijn heb ik nog mijn twijfels over haar live zangkwaliteiten, maar dat zullen we vanzelf wel zien!


U2 (29 juli)
Mijn vader is echt enorm fan van U2 dus toen ik zag dat ze naar Nederland zouden komen, twijfelde ik geen moment en probeerde ik meteen om twee kaartjes te scoren. Dit is gelukkig gelukt en wij zijn er dan ook bij in de Amsterdam Arena. Het was eigenlijk een verjaardagscadeau voor mijn vader, die begin mei jarig is, maar natuurlijk kon ik niet zo lang wachten en heb ik het een paar weken geleden al verteld. Hij was er echt ontzettend blij mee, waardoor ik nog meer zin heb om naar dit concert te gaan!

Welke concerten ga jij nog bezoeken dit jaar?

♥ Naomi

1 opmerking:

  1. Eigenlijk niet een. Maar dat komt ook omdat ik stiekem het meest van country muziek houdt, en daar zijn niet zoveel concerten van helaas.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...