5 april 2017

The Body Shop Haul

Toen ik een mailtje in mijn inbox kreeg dat ik met flinke korting een bestelling kan plaatsen bij The Body Shop, moest ik daar natuurlijk gebruik van maken. Ik ging meteen naar de site en gooide mijn winkelmandje vol. Vijf dagen later lag het pakketje op de deurmat. Benieuwd wat ik allemaal heb besteld? Lees dan snel verder!Dit is wat ik allemaal bestelde. Het kwam in een verrassend klein doosje, wat ik echt super goed vind van The Body Shop. Soms heb je echt zulke gigantische dozen voor een paar spulletjes. Onnodige verspilling als je het mij vraagt. Bonuspunten voor The Body Shop!

Body Butter Coconut
De Body Butter van The Body Shop vind ik echt ontzettend fijn. Niet te vet en ze ruiken stuk voor stuk heerlijk. Ik besloot een klein potje van de kokos variant te bestellen, aangezien ik niet 100% zeker wist of hij lekker zou ruiken. Achteraf heb ik spijt dat ik niet de grote variant heb besteld, want hij ruikt echt heerlijk!

Seaweed Night Treatment
Van de Seaweed lijn heb ik een aantal maand geleden de facewash en de toner aangeschaft en ik ben er echt razend enthousiast over. Vandaar dat ik besloot om mijn collectie uit te breiden met de overnight gel. Ik ben erg benieuwd of deze gel net zo fijn is als de andere producten.

Tea Tree Night Lotion
De rest van de producten die ik bestelde zijn allemaal van de Tea Tree lijn. De laatste tijd heb ik namelijk nogal last van onzuiverheden in mijn gezicht en ik hoorde dat de Tea Tree producten dan wel eens zouden kunnen helpen. Ik schafte de night lotion aan aangezien ik toe ben aan een nieuwe nachtcrème. Ik ben erg benieuwd of dit mijn huid verbetert!

Tea Tree Face Lotion
Naast de night lotion besloot ik ook de face lotion te bestellen. Dit is een soort dagcrème met een matterende werking. Gedurende de dag kan mijn T-zone nogal gaan glimmen, dus dit is natuurlijk perfect! Ook hier ben ik ontzettend benieuwd naar.

Tea Tree Body Wash
Ik heb nogal last van Keratosis Pilaris op mijn bovenarmen. Dit klinkt heel ernstig maar dat valt echt reuze mee. Ongeveer 25% van de Nederlandse bevolking heeft hier last van. Keratosis Pilaris betekent dat de bovenste dode huidlaag niet vanzelf loslaat, waardoor de haarzakjes verstopt raken waardoor kleine bultjes/pukkeltjes ontstaan. Vandaar dat ik de Tea Tree Body Wash heb besteld, in de hoop dat de hoeveelheid en aanwezigheid van de bultjes wat zal verminderen.

Tea Tree Toner
Ik was al erg te spreken over de Seaweed toner, dus ik besloot ook de Tea Tree toner te bestellen. Deze toner belooft een matterend effect te hebben en oneffenheden te verwijderen. Ik ben benieuwd!

♥ Naomi

1 opmerking:

  1. Inderdaad goed van de Bodyshop dat ze met kleine doosjes werken. Ik krijg soms enorme dozen met maar heel weinig inhoud. Zonde van het papier.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...