13 augustus 2017

Bucketlist concert edition


Zoals jullie hier en hier al konden lezen, ben ik een echte concerten liefhebber. Ik heb al een flink aantal concerten bezocht en hoop nog meer toe te kunnen voegen aan dit lijstje. In deze post heb ik een aantal artiesten op een rijtje gezet, waarvan ik echt nog een keer een concert wil bezoeken. Lees je mee?

1. Beyoncé
Met stipt op nummer één staat Queen B. Haar concerten zijn echte shows met alles erop en eraan. Killer dancemoves, sexy outfits, special effects en ga zo maar door. Daarnaast zingt Beyoncè live echt ontzettend goed, wat ik ook zeker belangrijk vind. Ik heb haar album Lemonade al helemaal grijs gedraaid inmiddels, dus het wordt hoog tijd dat ik deze nummers live ga horen. Het is alleen wel een beetje jammer dat de tickets voor haar concerten zo ontzettend duur zijn. Ik begin alvast met sparen!

2. Little Mix
Ook de shows van Little Mix lijken me ontzettend tof. De girls kunnen dansen en zingen als de beste en weten moeiteloos volle zalen te entertainen. Hun outfits zijn to die for en ze zijn ontzettend funny. Ze zijn inmiddels al twee jaar achter elkaar in Nederland geweest om een concert te geven, maar dit was telkens op dagen waarop ik niet kon. Ik hoop dat ze volgend jaar weer naar Nederland komen en dan eindelijk op een datum waarop ik wel kan. Drie keer is scheepsrecht zeggen ze dan toch?


3. Demi Lovato
Demi vind ik zo'n ontzettend inspirerende vrouw. Wat zij allemaal al heeft overwonnen is echt onvoorstelbaar en ontzettend dapper. De liedjes van deze powervrouw zijn echt fantastisch en ontzettend relatable. Helaas heeft ze nog nooit een eigen show in Nederland gegeven. Ze is nu echter bezig met het maken van nieuwe muziek, dus ik hoop dat ze snel met een tour naar Nederland komt. Ik ben dan de eerste die kaartjes koopt!

4. Selena Gomez
Ik had kaarten weten te scoren voor haar concert dat in oktober vorig jaar zou plaatsvinden. Helaas werd haar tour afgebroken wegens persoonlijke omstandigheden. Ontzettend jammer, maar zeker begrijpelijk. Na een radiostilte van een aantal maanden is Selena terug van weggeweest. En hoe? Ze is better than ever en haar nieuwe singles zijn ontzettend tof. Hopelijk komt ze snel met een nieuwe tour naar Nederland waar ik dan ook kaarten voor weet te scoren!

5. Coldplay
Sinds ik als klein meisje voor het eerst Fix You hoorde, ben ik al fan van Coldplay. Ik vind hun muziek echt zo ontzettend mooi en ze weten mij telkens weer te raken met hun nummers. De concerten van Coldplay zijn magisch te noemen met lichtjes, gigantische ballonnen en kleurrijke slierten papier die de lucht worden ingeschoten. Daarnaast zijn ze live ontzettend goed. Op de een of andere manier kom ik er telkens te laat achter dat ze een concert in Nederland geven, dus ik heb me nu op alle denkbare nieuwsbrieven ingeschreven. Hopelijk ben ik voor hun volgende bezoek aan Nederland wel op tijd!

Welke concerten staan er op jouw bucketlist?

♥Naomi

15 opmerkingen:

 1. Ik houd vooral van country muziek, en daar zijn in Nederland helaas niet veel concerten van.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ga eigenlijk nooit naar concerten. Dit jaar ga ik sinds een hele lange tijd weer eens. We gaan naar Andrea Bocelli (a dream come true!)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een concert van Beyonce lijkt mij echt super gaaf! Lang geleden dat ik bij een concert was. Volgens mij waren dat de Backstreet Boys haha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ga eigenlijk nooit meer naar concerten maar Coldplay daar zou ik zeker ook nog wel eens heen willen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Coldplay, Green Day, Bastille, Foo Fighters, Kings of Leon, Blink 182, .... . Heel erg veel dus!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw mooie lijst, ik zou daar ook wel heen willen. Ik wil er naar te veel om echt nog te kunnen kiezen haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke lijst! Mijn voorkeur: Skunk Anansie, Blof, Rag 'n' Bone Man, De Dijk, Beth Hart

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb geen bucketlist, maar als ik de kans krijg ga ik zeker naar Coldplay!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Beyonce lijkt me leuk om eens naartoe te gaan of naar coldplay :) Wij gaan wel eens naar Nick en Simon toe ook erg leuk als je er tenminste van houdt ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hot hot hot list, I would definitely love to see Beyoncè live! And, of course, Coldplay not to be missed!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een super vette lijst zeg! Je hebt al veel mooie concerten mogen meemaken! Coldplay staat nog op mijn bucketlist!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke lijst, ook al ken ik niet iedereen. Dat zegt natuurlijk meer over mij. Op mijn bucketlist staat Neil Diamond. Hij komt in september in de Ziggo Dome en daar ben ik bij ... ik ben helemaal bij !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik wil ook zóó graag naar een concert van Coldplay! Mooi geschreven weer Naomi. :) X A

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Het lijkt mij gaaf. Ik ben nog nooit naar zo`n grote concert geweest

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Zelf zou ik heel graag eens naar Billy Joel, Dotan en Linkin Park willen. Hoewel dat laatste nu niet meer gaat lukken.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...