12 november 2017

Hoesjes-Outlet review en winactie

Een telefoonhoesje dat je telefoon goed beschermd, hoeft zeker niet lelijk te zijn. Ik mocht van Hoesjes-Outlet twee hoesjes uitzoeken. Aangezien ik net een nieuwe telefoon had gekocht, kon ik deze hoesjes zeker goed gebruiken! Benieuwd wat ik van deze hoesjes en van Hoesjes-outlet vind? Lees dan snel verder! En lees ook vooral verder als je nieuwsgierig bent naar de winactie!
Aangezien ik echt net een nieuwe telefoon had gekocht, had ik nog nieuwe hoesjes nodig. Ik heb de iPhone 8 plus, maar de hoesjes voor de iPhone 7 plus passen ook om deze telefoon. Hoesjes-outlet heeft een uitgebreid aanbod voor de iPhone 7/8 plus, waardoor het alles behalve makkelijk was om een hoesje te kiezen. Uiteindelijk heb ik bovenstaande gekozen. Een doorzichtige met roze glitters en eentje met een marmerprint.

Omdat roze mijn lievelingskleur is, moest ik natuurlijk wel een roze hoesje uitkiezen. En wat is er beter dan een hoesje met roze glitters? De glitters zitten in het hoesje, waardoor je ze niet voelt wanneer je je telefoon vasthoudt. Daarnaast is het hoesje een beetje doorzichtig, waardoor je nog steeds de kleur van je telefoon kunt zien. Dit vind ik persoonlijk erg mooi, vooral bij iPhones die altijd de mooiste kleurtjes hebben.

Hier kun je glitters wat duidelijker zien. Het hoesje sluit erg mooi aan, waardoor je telefoon goed beschermd is. Aangezien ik nogal onhandig ben, is dit voor mij erg belangrijk. Dit hoesje kun je hier kopen voor slechts €11,99.

Naast roze houd ik ook ontzettend van marmer. Deze kon dus ook zeker niet ontbreken in de collectie. De zijkanten van dit hoesje zijn doorzichtig en de achterkant is marmer. Dit hoesje is flexibel, wat ik persoonlijk fijner vind dan een hoesje van hard plastic. Flexibel rubber is namelijk bijna niet kapot te krijgen.

Ook dit hoesje sluit erg mooi aan. Het gat voor de camera is nét iets te klein, waardoor het hoesje op de rand van de camera zit. Gelukkig merk je hier niets van bij het maken van foto's, dus het is niet echt een probleem. Dit hoesje is maar €9,99 en kun je hier kopen.

De levering van Hoesjes-Outlet is echt ontzettend snel. Ik had de hoesjes al binnen één dag in huis. Daarnaast zat er bubbeltjesplastic in de envelop waarin de hoesjes aankwamen, zodat je bestelde items goed worden beschermd. Het pakketje past gewoon door de brievenbus, waardoor je niet thuis hoeft te zitten wachten totdat de bezorger er is.

Winactie
Ik mag van Hoesjes-Outlet €15,- shoptegoed weggeven! Zo kun jij ook een leuk telefoonhoesje uitzoeken voor jouw telefoon! Wat moet je doen?

1. Volg @naomi.bunt op Instagram
2. Volg @hoesjesoutlet op Instagram
3. Ga op mijn Insta-account naar bovenstaande foto. Like de foto en tag twee vrienden die ook graag een nieuw hoesje zouden willen uitzoeken.

Je hebt twee weken de tijd om mee te doen. Op 26 november maak ik de winnaar bekend op mijn Instagram.

Ik wil Hoesjes-Oulet bedanken voor het toesturen van de hoesjes.

Naomi

7 opmerkingen:

 1. De marmeren is erg mooi! Helemaal mijn smaak. Ik heb zelf een IPhone 6 dus zal ook eens een kijkje nemen op de site.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooh, dat marmeren hoesje ziet er écht leuk uit! Ik heb 'helaas' een Nexus en kan dus geen kleurrijk hoesje vinden. Wie weet bij een volgende smartphone!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie hoesjes, zelf ben ik ook helemaal fan van glitters =D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hartstikke vrolijke hoesjes! Erg mooi design, benieuwd wie de winnaar wordt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie hoesjes zeg! Vooral die marmeren!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Roze is ook mijn lievelingskleur, dus die roze hoes vind ik helemaal geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Glitter én roze?! Perfectie! Goed om te weten voor als ik een nieuwe telefoon uit kan kiezen!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...