28 december 2017

Heb ik mij aan mijn goede voornemens van 2017 gehouden?

Bijna exact een jaar geleden schreef ik deze post waarin ik mijn goede voornemens voor 2017 op een rijtje zette. Heb ik me hier ook aan gehouden en heb ik behaald wat ik wilde behalen? Je leest het in deze post!

Propedeuse halen
Één van mijn doelen dit jaar was om mijn propedeuse rechtsgeleerdheid in mijn eerste jaar te halen. Dit houdt in dat je alle 60 ECTS (studiepunten) die je per jaar kunt halen, ook daadwerkelijk haalt. En dit is me gelukt! Rond februari zag het er even naar uit dat ik het misschien niet meer zou halen, maar ik heb drie keer zo hard gewerkt om alles in te halen waardoor ik alle studiepunten binnen heb geharkt. De propedeuse is binnen en dit goede voornemen kan dus worden afgevinkt.

1000 volgers op Instagram hebben
2017 was ook het jaar waarin ik aan mijn Instagram wilde werken en mijn volgersaantal wilde laten groeien tot 1K. Ik probeerde meer tijd te steken in het maken van kwalitatief goede foto's, zoals het maken van de perfecte flatlay. Ergens begin oktober was het dan zover en werd mijn harde werk beloond. De magische grens van 1000 volgers was bereikt! Mijn tweede goede voornemen van 2017 kan dus ook worden afgevinkt van het lijstje. Ooh ja, klik hier om mij te volgen op Instagram!


Een eigen domein
Dit goede voornemen maakte ik al op de tweede dag van 2017 waar. Ik ga er hier niet al te veel over zeggen, want hier kun je er uitgebreid over lezen. Ik ben nog steeds ontzettend blij met de keuze om de naam van mijn blog te veranderen van Fashionista Naomi naar Naomi Anna. Daarnaast heb ik ook nog geen moment spijt gehad van het aanschaffen van een domein. Tot de dag van vandaag nog steeds blij met deze keuze dus.

50 boeken lezen
Het eerste punt op dit lijstje dat ik niet kan afvinken. Die TBR stapel is in plaats van kleiner, juist alleen maar groter geworden. Wellicht dat 50 ook wel een beetje een ambitieus doel was. Ik heb dit jaar maar 13 boeken gelezen. Dat is voor mijn doen echt absurd weinig en ik ben hier dan ook niet helemaal tevreden over. Op de een of andere manier zit ik al maanden in een gigantische leesdip waardoor ik mezelf er niet toe kan zetten om een boek te lezen. Ik hoop dat 2018 het jaar is waarin ik uiteindelijk uit die leesdip ga komen!

100% blij zijn met mezelf
Ik denk dat ik dit goede voornemen voor drie kwart ook wel heb vervuld. Op de 100% zit ik nog niet, maar ik kan wel zeggen dat ik op ruim 80% zit op dit moment. Ik ben sinds een aantal weken weer lekker aan het sporten, waardoor ik in een stijgende lijn zit richting de 100%. Een goed doel voor 2018 ;-)

Zoals je ziet heb ik een groot aantal van mijn doelen en goede voornemens kunnen afvinken het afgelopen jaar. Heb jij je een beetje aan je goede voornemens gehouden? Laat het weten in de comments!

♥Naomi

4 opmerkingen:

 1. Wauw, heel veel doelen voor 2017 heb je toch wel mooi gehaald hoor! Ik heb in 2017 ook echt absurd weinig gelezen, heel erg stom... Komt voor een deel omdat ik deze zomer ben gaan studeren, maar in 2018 wil ik toch wel meer boeken van mijn lijstje afvinken. Gefeliciteerd met je propedeuse, trouwens! Malou x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hopelijk wordt 2018 net zo’n goed jaar qua het halen van doelen! Die boekendip zorgt er vast voor dat je over een tijdje juist boeken méér kunt waarderen! Keep going girl!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey wat leuk! Je gaat het halen 2018!
  Liefs, Luna
  www.lunaweerman.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, wat heb je een heleboel doelen van je lijstje kunnen afstrepen. Goed bezig! En gefeliciteerd met die 1000 volgers op instagram.
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...