31 januari 2018

Make-up en skincare shoplog


Afgelopen vrijdag was het na lange tijd weer eens tijd voor een echte shopdag. Ik ging samen met mijn moeder naar Groningen en ben daar goed geslaagd! Vooral op make-up en skincare gebied heb ik flink wat nieuwe producten aangeschaft. Benieuwd wat ik allemaal gekocht heb? Lees dan snel verder!

Mijn doel van de dag was om eindelijk een foundation te vinden die de juiste kleur heeft voor mijn lichte huid. Voor kerst had ik een make-up advies bij de Douglas cadeau gekregen, wat mij bij deze zoektocht zou moeten helpen. Ik heb een tijdje in de stoel gezeten en heb verschillende foundations geprobeerd, maar gelukkig heb ik eindelijk de perfecte kleur gevonden!Het is uiteindelijk de Bobbi Brown Long-Wear Even Finish Foundation in de kleur 00 Alabaster geworden. Deze foundation heeft de perfecte dekking zonder dat er een pancake-effect ontstaat. Daarnaast is dit de eerste foundation ooit die qua kleur perfect matched met mijn lichte huidskleur. Echt een aanrader dus wanneer je net als ik een extreem lichte huid hebt!


Omdat ik een vrij rood gezicht heb, raadde de verkoopster bij Douglas mij aan deze groene primer eens te proberen voor onder mijn foundation. Nu denk je vast "huh groen?". Dat dacht ik eerst ook, maar het werkt dus echt ontzettend goed! Ik smeer de Smashbox Photo Finish Foundation Primer vooral op mijn wangen, aangezien die vaak erg rood zijn. Hierdoor wordt het "vuur" uit je wangen gehaald waardoor het grootste rood wordt opgeheven door het groen. Omdat je maar een klein beetje nodig hebt per keer, kun je hier ontzettend lang mee doen!


Nog een primer, maar deze is voor op je ogen. Zoals je op de foto hierboven ziet is het een creme-achtige substantie. De Backstage Eye Prime van Dior smeer ik vooral op mijn ogen om ook hier het rood weg te halen en om rust te creëren in mijn gezicht. Ik vind de substantie erg fijn en daarnaast blijft het de hele dag goed op je ogen zitten zonder in de lijntjes te trekken. Dit is trouwens de kleur 002.


Ik heb al een aantal wenkbrauwprodcuten van Anastasia Beverly Hills, maar de Brow Powder Duo ontbrak nog in de collectie. Ik gebruik eigenlijk nooit poeder voor mijn wenkbrauwen, maar toen de verkoopster liet zien hoe makkelijk het is om aan te brengen en hoe mooi het resultaat is, was ik verkocht! Net als de andere producten van Anastasia is ook deze poeder in de kleur Taupe. Ook een pluspunt hoe prachtig het doosje eruit ziet!


Mijn lippen zijn de laatste tijd ontzettend droog, waardoor ik mijn matte lipsticks tijdelijk moet vermijden. Maar lippen zonder een kleurtje zijn natuurlijk niet mijn ding. Daarom heb ik de Clarins Eclat Minute Instant Light Natural Lip Perfector in de kleur 06 Rosewood Shimmer aangeschaft. Dit is een verzorgende lipgloss in een subtiele nudekleur. Hij plakt niet, wat ik echt een enorm pluspunt vindt en daarnaast bestrijdt deze lipgloss droge lippen als de beste. Een echte musthave voor de winter!

Omdat mijn gezichtsreiniger op was, ging ik op zoek naar een nieuwe bij de Body Shop. Ik ging uiteindelijk voor de Drops Of Youth Gentle Foaming Wash. Ik heb nog nooit eerder een foaming wash geprobeerd, dus ik ben erg benieuwd. Ook is deze face wash geschikt voor de droge huid, dus ook dit product is winterproof!

Uit dezelfde lijn kocht ik ook de Drops Of Youth Bouncy Sleeping Mask. Ik was op zoek naar een verzorgende, maar vooral hydraterende nachtcrème. De verkoopster bij de Body Shop raadde mij dit product aan. Het is inderdaad een bouncy substantie die als het ware terugdeinst als je er met je vinger op drukt. Daarnaast trekt het super snel in, wat ik ook erg fijn vind.

Ik had geluk, want er was een aanbieding waarbij je bij aankoop van twee producten een derde product gratis kreeg. Dat kon ik natuurlijk niet aan mij voorbij laten gaan! Ik besloot de Coconut Exfoliating Cream Body Scrub te kiezen. Ik heb de bijbehorende Body Butter al en dit vond ik de perfecte aanvulling op mijn collectie.

Wat is jouw favoriete make-up of skincare product/merk?

♥Naomi

20 opmerkingen:

 1. Mooie producten heb je gekocht! Die groene primer van Smashbox gebruik ik ook, erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn favorietjes zijn: lierac, origins & yves rocher!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ook ik als man gebruik soms wat foundation! leuk om te lezen! ik haat ook het pannenkoekeneffect!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh leuke shoplog! Mijn Anastasia-ordertje komt morgen binnen, ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie producten! Wij gaan graag voor natuurlijk producten

  BeantwoordenVerwijderen
 6. super! ik houd echt van deze producten

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Girl, ik wil al deze items. Zooo jaloers! T_T

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie producten zo te zien. Ken er weinig van maar zo te lezen weet je best wat je moet kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat veel en mooie producten! Ik ben zelf erg fan van de Body Shop artikelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hele mooie producten! Fijn dat je eindelijk een passende foundation hebt gevonden.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oke, ik moet eerlijk zijn. Ik zou dit als man niet zo snel aanschaffen. Wel vind ik je foto's en tekst er goed uitzien en wens je veel succes met je blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie items heb je gekocht! Zelf kende ik er een aantal nog niet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik gebruik zelf amper beautyproducten. Of niet eigenlijk ;) Die scrub van the Body Shop vind ik er wel heel fijn uitzien.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oh wat een fijne producten! Vooral die boy scrub met kokosnoot, heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...