19 maart 2018

Outfit | Lady In Red


Het is alweer ontzettend lang geleden dat ik een outfitpost schreef! Vandaar dat ik het weer eens tijd vond voor een nieuw outfitpost. Dé trendkleur van dit seizoen is rood en deze kleur staat dan ook centraal in deze outfit. Benieuwd naar de outfit? Lees dan snel verder!

Deze rode schoenen zijn echte eyecatchers en ook nog eens helemaal on trend. Adidas schoenen zijn namelijk helemaal hip en daarnaast is rood dé kleur van het nieuwe seizoen. Deze schoenen heb ik besteld bij Footway. Footway heeft ontzettend veel verschillende soorten schoenen, van sneakers tot pumps. Daarnaast bieden ze een groot scala aan merken zoals Adidas, Nike en Dr. Martens. Helaas kreeg ik eerst de verkeerde schoenen opgestuurd, maar dit werd ontzettend snel verholpen en binnen een dag had ik al het juiste paar in huis. Footway is dus zeker een aanrader voor nieuwe schoenen!

Deze rode trui is zo ontzettend comfy! Deze beauty heb ik besteld bij mijn nieuwste ontdekte webshop Olivia & Kate. Ik volg hen al een tijdje op Instagram voor mijn dagelijkse dosis fashion inspo en zag daar deze trui voorbij komen. Die heb ik meteen in mijn online winkelmandje gegooid!
Trui Olivia & Kate | Broek H&M | Schoenen Footway
Ik wil Footway bedanken voor het opsturen van de schoenen.

♥Naomi


10 opmerkingen:

 1. Ik vind de trui heel mooi bij jou en de schoenen passen er prima onder. Leuke foto's ook zo met dat zonnetje en de prachtige omgeving :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi en toepasselijk voor dit frissere weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Naast het feit dat het on trend is, staat het je ook nog eens erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk Naomi, lekker opvallende kleur staat je goed!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een toffe outfit! Ik ben echt dol op rood. Leuk ook om zo je trui met je schoenen te matchen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel erg leuk Naomi! Mooie trui, ik ben dol op rood! Liefs, Fabiën.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...